ورم بینی استخوانی بعد از عمل
ورم بینی استخوانی | بینی را میتوان از مهمترین اعضای صورت دانست که تأثیر زیادی بر روی ظاهر و زیبایی شما دارد و هرگونه اتفاق و تغییر کوچک در آن میتواند به کل ظاهر شما را دچار تغییر کند. پس شما باید در محافظ از آن کوشا باشید و به سلامت بینی خود اهمیت زیادی دهید. بعضی از افراد به علت وجود ناهنجاری یا مشکلاتی در بینی خود دست به جراحی و عمل بینی میزنند که اگر با تأیید و تجویز متخصص همراه باشد مشکلی نخواهد داشت، چرا که عمل بینی برای متخصص جراح بینی اصفهان به نسبت دیگر جراحیهای صورت سبک و آسانتر خواهد بود.
آشنایی با سایر مطالب مفید و خواندنی دکتر بهنام خرمی جراح بینی اصفهان :
- توصیه هایی درباره جراحی بینی
- سوال های مهم در مورد جراحی بینی
- جراح فک اصفهان
- مزایای درمان ناهمخوانی فک و بدشکلی صورت
- عمل جراحی بینی ترمیمی(ثانویه)
- روش درمان ارتودنسی چیست؟ بهترین سن برای ارتودونسی.
- جراح بینی اصفهان
- سوال های رایج درباره جراحی فک
- عارضه شکاف کام و درمان
- تاثیر جراحی فک بر صورت و بینی
ورم بینی استخوانی
بعضاً ممکن است بعد از انجام جراحی به صورت طبیعی عوارض و مشکلاتی برای بیمار بوجود آید، مشکلاتی که شما با مشورتگیری از متخصص یا انجام موارد به خصوص میتوانید آن را حل کنید. یکی از این مشکلات را میتوان ورم، کبودی یا التهاب بینی و همچنین ورم بینی استخوانی بعد از عمل دانست که ظاهر بینی شما را به کلی دچار تغییر میکند، پس بهتر است با روشهایی برای مقابله یا پیشگیری آن آشنا باشید.
عوارض عمل بینی و ورم بینی استخوانی بعد از عمل به صورت کلی موقت هستند و پس از گذشت مدت بخصوصی در حدود دو الی سه هفته از بین خواهند رفت، پس بهتر است نگران نباشید و برای برگشت به حالت طبیعی خود عجله نکنید. البته قابل توجه است که میزان این مشکل در افراد متفاوت میباشد و به صورت دقیق مشخص نخواهد بود.
شما با انجام موارد بخصوص و تذکر آن به متخصص میتوانید به پیشگیری از این مشکل بپردازید و همچنین بعد از عمل با رعایت نکاتی دیگر این مورد را سرکوب کنید. در این مطلب با ما همراه باشید تا به صورت مختصر و مفید به ذکر مهمترین موارد در رابطه با ورم بینی استخوانی بعد از عمل بپردازیم.
ورم بینی
قبل از اینکه با روشهای مقابله و جلوگیری از مشکلات بینی و ورم بینی استخوانی بعد از عمل آشنا شوید، بهتر است بدانید که در اصل مشکل ورم بینی استخوانی بعد از عمل چگونه میباشد و شما با چه مواردی روبهرو هستید. تورم یا ورم بینی نوعی از واکنش میباشد که در نتیجهی ترمیم ناحیهای ضربه خورده از بینی رخ میدهد، این تورم التهابی ناشی از افزایش مایع بینسلولی است و در بیشتر موارد تا یک الی سه ماه بعد از انجام عمل بیمار وجود خواهد داشت.
در طی جراحی نکاتی وجود دارند که متخصص با انجام آنها میتواند تا حد ممکن از رخ داد این مورد جلوگیری کند. برای مثال اگر متخصص جراحی را به صورت ملایمتری انجام دهد و در فرآیند جراحی و مراحل آن ظرافت بیشتری به خرج دهد ممکن است این اتفاق رخ ندهد.
مورد دیگر این است که با استخوانها با ملایمت بیشتری برخورد شود، همچنین باید پوست را با ظرافت بیشتری از اسکلت بینی جدا کرد تا کبودی و ورم کمتر شود. در رابطه با مقادر تورم قابل توجه است که این مورد با ضخامت پوست بینی رابطهی مستقیم دارد، بدین معنا که هر میزان که پوست بینی ضخیمتر باشد تجمع مایع بینسلولی در آن بیشتر میشود؛ در نتیجه شاهد نیاز مدت بیشتری برای رفع ورم بینی خواهیم بود.
پیشگیری از رخ داد ورم بینی استخوانی
همانطور که در بخشهای بالایی اشاره کردیم متخصص میتواند با بکارگیری ترفندهایی از رخ داد ورم بینی استخوانی بعد از عمل جلوگیری کنید. حال در این بخش با ما همراه باشید تا به ذکر موارد دیگری در این رابطه بپردازیم:
- سعی کنید توصیههای پزشکی را موبهمو اجرا کنید
- مدتی قبل از عمل جراحی، مراقبتهای مورد نیاز را شروع کنید.
- بدون نسخه دارویی را مصرف نکنید و از مکملهای گیاهی نیز استفاده نکنید.
- داشتن تغذیه سالم اهمیت بسیار زیادی دارد.
- استفاده از دخانیات به خصوص سیگار ممنوع.
روند کاهش ورم بعد از جراحی بینی چگونه است؟
بعد از گذشت پنج تا شش هفته از عمل بینی ، به تدریج بافتهای بینی ترمیم پیدا میکند. بنابر این رنگ کبودی بینی کمتر میشود و ورم بعد از جراحی بینی نیز، نسبت به روزهای اول بسیار کمتر خواهد شد و در این زمان شکل ظاهری بینی بعد از عمل تا حدودی مشخصتر خواهد شد.
اگر چه ورم نوک بینی، ممکن است تا حدود 188 ماه بعد از عمل باز هم وجود داشته باشد. با وجود این که تورم نوک بینی در افرادی که از پوست چرب و ضخیم تری برخوردار هستند، بیشتر به چشم خواهد آمد؛ اما به تدریج کاهش پیدا میکند. تا کاملاً مشکل ورم بینی بعد از انجام عمل از بین برود.
کاهش ورم بینی
بعد از اینکه عمل و جراحی خود را انجام داد و دچار مشکل تورم بینی بعد از عمل بودید. میتوانید با بکارگیری ترفند و موارد زیر مشکل خود را تا حدی حل کنید. البته قابل توجه است که مشورت با متخصص اولین قدم برای درمان است.
- سعی کنید از انجام فعالیتها و ورزشهای سنگین خودداری کنید.
- نوکبینی خود را بر اساس دستور متخصص را چسب بزنید.
- سر خود را خم نکنید.
- بعد از اینکه عمل جراحی خود را انجام دادید، از کمپرس یخ استفاده کنید.
- سعی کنید به صورت روزمره پیادهروی کنید.
- طبق دستور پزشک داروها را مصرف کنید.
ورم بعد از جراحی بینی را چطور از بین ببریم ؟
برای این که تحمل درد، بعد از انجام عمل دماغ راحتتر باشد و ورم بعد از عمل زیبایی بینی کمتر شود. روشهایی توسط جراح بینی ، برای درمان خانگی بیماران توصی هشده است؛ که در ادامه برخی از این روشها بیان شده است.
- بالا نگه داشتن سر علاوه بر کاهش ورم بعد از عمل بینی ، سبب کاهش درد نیز خواهد شد. بالا نگهداشتن سر، سبب میشود که خون بیشتری در ناحیه صورت جریان داشته باشد. از این رو رسیدن خون بیشتر به ناحیه صورت در قسمت اطراف بینی ، سبب کاهش یافتن ورم و درد بعد از عمل جراحی دماغ خواهد شد.
- استفاده از کمپرس سرد، میتواند به عنوان یکی دیگر از روشها، برای کاهش درد و ورم بعد از جراحی بینی مورد استفاده قرار بگیرد. برای استفاده از کمپرس سرد در اطراف بینی، میتوان از کیسههای یخ موجود در داروخانه ها، یا قالبهای یخی مربعی شکل موجود در یخچال استفاده کرد. استفاده از کمپرس سرد به مدت 20 دقیقه در ساعتهای متوالی، میتواند درد و ورم ناحیه بینی را بعد از عمل دماغ به خوبی کاهش دهد.
- بعد از انجام جراحی زیبایی بینی از حمام کردن با آب داغ جدا اجتناب کنید؛ زیرا حمام با آب داغ، سبب افزایش ورم بعد از جراحی دماغ خواهد شد. البته اگر پزشک معالج، استفاده از حمام آب داغ را برای بهبود زخم بعد از رینوپلاستی ضروری بداند. بهتر است که به توصیه پزشک عمل کنید.
تغذیه برای کاهش ورم بینی بعد از عمل
تغذیه مناسب نیز برای رفع ورم بینی استخوانی بعد از عملدارای اهمیت زیادی میباشد . و شما با انجام این مورد به درستی میتوانید سلامت خود هرچه سریعتر بدست بیاورید. سعی کنید استفاده از نمک در برنامه غذایی خود را به حداقل برساند یا آن را حذف کنید. از آبمیوه و مایعات طبیعی مانند آب آناناس یا آب کرفس استفاده کنید. سعی کنید غذاهای سفت و غذاهایی که نیازمند جویدن زیاد هستند را مصرف نکنید. به مدت چهار هفته قبل و بعد از عمل از مصرف تنباکو و الکل خودداری کنید.