امکان جراحی بینی برای بیماران قلبی

عمل بینی برای بیماران قلبی

جراحی بینی برای بیماران قلبی | در حال حاضر به لطف پیشرفت علم و تکنولوژی، عمل بینی برای همه امکان‌پذیر است البته در صورتی که این کار سنجیده و حساب شده انجام شود. برخی از افراد ممکن است به صورت غیر منطقی و یا به صورت احساسی با این امر برخورد کنند و بر این باور باشند که جراحی بینی برای بیماران قلبی امکان‌پذیر نیست. درست است که این دسته از افراد دارای محدودیت جدی هستند ولی خوشبختانه امکان عمل بینی برای افراد مبتلا به بیماری قلبی نیز فراهم شده و باید در شرایط خاص، این جراحی انجام شود.


مطالب خواندنی دکتر بهنام خرمی جراح بینی اصفهان :


جراح بینی اصفهان | جراحی بینی پیازی

جراحی بینی برای بیماران قلبی ممکن است؟

جراحی بینی برای بیماران قلبی با ریسک کمی همراه است اما باید به آن توجه شود. اگر برای جراحی زیبایی بینی خود نگران هستید و از ریسک‌های بعد جراحی می‌ترسید؛ کافی است درباره نگرانی‌ها و خواسته‌های خود با جراح زیبایی بینی مورد نظرتان مشورت کنید . خوشبختانه جراحی بینی خطرات بسیار کم‌تری به نسبت دیگر جراحی‌ها در بر دارد و عوارض آن بسیار نادر است . در اغلب اوقات کاملا بدون هیچ عارضه ای انجام ‌می‌شود.

اگر در انتخاب جراح معالج خود دقت کنید و درباره جراحی بینی اطلاعات کافی را کسب کنید دیگر نیازی نیست نگران باشید . زیرا انتخاب درست ‌جراح بینی موجب ‌می‌شود تا مطمئن باشید بیشترین اقدامات پیشگیرانه را برای شما در نظر خواهند گرفت . جراح فوق تخصص معالج شما قطعا درباره سوابق بیماری قلبی که دچار آن هستید، از شما سوال خواهد پرسید. در صورت نیاز از شما میخواهد که به پزشک متخصص قلب و عروق خود مراجعه کنید تا آزمایشات لازم را برای کاهش ریسک جراحی را انجام دهند.

رابطه بین جراحی بینی و بیماری های قلبی چیست؟

جراحی بینی برای بیماران قلبی | سیستم تنفسی و قلب از نظر آناتومیکی به یکدیگر نزدیک هستند. همیشه تعامل نزدیکی بین این دو دستگاه وجود دارد. بینی کانال اصلی در دستگاه تنفسی فوقانی است. این نیمی از مقاومت سیستم تنفسی در برابر جریان هوا را تشکیل می دهد. انحراف تیغه بینی علت اصلی مشکلات تنفسی در بزرگسالان و در نتیجه انسداد بینی است. این انسداد جریان خون را در بدن کاهش می دهد و غشای مخاطی را به طور مزمن تحریک می کند.

این شرایط باعث افزایش مقاومت راه های هوایی، کاهش اشباع اکسیژن و افزایش سطح دی اکسید کربن شریانی می شود. بنابراین انسداد تیغه بینی نقش مهمی در افزایش فشار خون خواهد داشت. اصلاح تیغه بینی احتمال عوارض قلبی و فشار خون بالا را کاهش می دهد. همان طور که می دانید ، فشار خون بالا نیز عامل بسیار مهمی در بیماری های قلبی عروقی است. در نتیجه، احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و ریوی در بیماران مبتلا به انحراف تیغه بینی بیشتر است. بنابراین، بهتر است بیماران مبتلا به این مشکلات را تشویق به جراحی بینی کنند

عوامل موثر بر جراحی بینی یا رینوپلاستی در بیماران قلبی

توجه به موارد ویژه ای مانند نوع بی هوشی و دوران زمان بیهوشی، مراقبت های ویژه در اتاق کار و حضور جراح بیهوشی در اینگونه مواقعی الزامی میباشد . هر یک‌سری که بیماری های شایع قلبی مانند پرولاپس دریچه میترال یا این که شلى روزنه قلب مانع جراحی بینی نمی شوند و اشخاص بسیاری با وجود اینگونه مشکلات قلبی جراحی زیبایی بینی را انجام میدهد ، البته توجه ویژه به انتخاب جراح و نیز امکانات کلینیک مربوطه از اهمیت ویژه ای برخوردار‌است.

بیماری باز بودن دریچه بین دهلیزی قلبی (ASD) نیز بازدارنده انجام کار بینی نمیشود ، توجه داشته باشید که پیش از اجرا رینوپلاستی تذکر تمامی بیماری هایی که به آن دچار می باشید و یااینکه در گذشته به آن دچار بوده اید الزامی می باشد و نیاز میباشد تا جراح زیبایی از سوابق بیماری فرد کاملا مطلع باشد و در شکل نیاز آزمایشات ما یحتاج را در جهت ارتقای کیفیت عمل انجام دهد .

جراح بینی اصفهان | .جراحی بینی پیازی

چرا بیماران قلبی برای جراحی بینی به متخصص قلب نیاز دارند؟

جراحی بینی برای بیماران قلبی | به طور کلی، جراحی بینی برای بیمارانی که مشکلات قلبی خفیفی دارند، مورد نیاز نیست. اما عمل بینی برای بیماران قلبی با علائم شدیدتر و خاص تر، نیاز به تحقیقات و آزمایش های بیشتری دارد.

در این راستا، متخصص قلب پس از معاینات و آزمایشات کامل، نتیجه مورد نظر را برای جراح شما ارسال می کند.اما اگر تصور می شود که این جراحی خطرات جبران ناپذیری برای شما دارد، برای شما انجام نمی شود.

اگر از داروهایی مانند داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنید، جراح گوش و حلق و بینی از شما می خواهد که مصرف آنها را برای مدتی متوقف کنید. داروهایی مانند آسپرین و ایبوپروفن خون را رقیق می کنند. این داروها خونریزی را افزایش داده و روند بهبود را کند می کنند.

آیا جراحی بینی، بیماران قلبی را با خطر مواجه می کند؟

عمل بینی برای بیماران قلبی به خودی خود خطرات بیشتری برای بیماران قلبی ایجاد نمی کند. با این حال، از آنجایی که اکثر جراحی های بینی شامل بیهوشی عمومی است، اگر بیماری قلبی دارید، حتما با جراح بینی خود صحبت کنید. زیرا جراحی بینی تحت بیهوشی می تواند به قلب شما فشار وارد کند و به شما آسیب برساند.

همان گونه که گفته شد، اگر ضربان قلب نامنظم دارید، می توانید در جراحی بینی از جایگزینی برای بیهوشی استفاده کنید. به این ترتیب میزان خونریزی حین جراحی بینی کاهش می یابد. اگر جراح از بیماری آگاه باشد، قادر به کنترل هر نوع مشکلی است.

جراحی بینی چه تاثیری بر بیماری های قلبی دارد؟

مشکلات تنفسی در هنگام خواب گاهی باعث تنگی نفس در هنگام خواب می شود و شما را از خواب بیدار می کند. این امر به این دلیل است که اکسیژن کافی از طریق مجاری تنفسی و بینی به مغز و ریه های شما نمی رسد. همین مشکل کمبود اکسیژن به تنهایی می تواند باعث مشکلات قلبی و ریوی و افزایش مانند بیماری های قلبی، آریتمی و حملات قلبی شود

عمل بینی برای بیماران قلبی موثر خواهد بود. یکی از مهم ترین علل جراحی بینی انسداد مجاری تنفسی به دلیل انحراف تیغه بینی است. گرفتگی بینی جریان هوای ورودی به ریه ها را مختل می کند. این امر باعث کاهش اکسیژن رسانی به ریه ها و افزایش تعداد تنفس و ضربان قلب می شود. همه این عوامل بر پاسخ خودکار قلب تأثیر می گذارد. با جراحی بینی می توان این مشکل را برطرف کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *