نکاتی پیرامون درمانهای ثابت متکی بر ایمپلنت

درمانهای ثابت متکی بر ایمپلنت

در این بخش به نکاتی مهم پیرامون موضوع درمانهای ثابت متکی بر ایمپلنت می پردازیم . همراه ما باشید :


همراه ما باشید با مطالب خواندنی و آموزنده دکتر بهنام خرمی جراح بینی اصفهان –  جراح فک اصفهان  :


جراح بینی اصفهان - جراح فک اصفهان | فرآیند جراحی ایمپلنت دندان

چنانچه تمایل به دریافت درمانهای ثابت متکی بر ایمپلنت را دارید لازم است تا از موارد زیر اطلاع داشته باشید:

1. درمان ایمپلنت یکی از موفق ترین درمانهای حال حاضر در دندانپزشکی می باشد.

باید به خاطر داشته باشید که این درمان یکی از تخصصی ترین اعمال دندانپزشکی است که باید توسط افراد خبره انجام گردد و یکی از علل شکست در همه انواع درمانها، انجام آن توسط افراد ناآگاه یا بی تجربه می باشد. پس از شما خواهشمندیم چنانچه قصد انجام این درمان را دارید به دندانپزشکان ماهر و خبره مراجعه بفرمائید. البته لازم به ذکر است که حتی در کار افراد خبره هم درصدی از شکست وجود دارد ولی اطمینان داشته باشید ما در این مرکز تمام تلاشمان را برای ارائه یک درمان ایده آل به شما انجام خواهیم داد.

2. درمان ایمپلنت یک درمان زمان بر می باشد که چنانچه شما نیاز به کاشت ایمپلنت در ناحیه ای از دهان داشته باشید شامل مراحل زیر می شود:

  • کشیدن دندان خراب موجود و صبر کردن به مدت 2 تا 3 ماه برای بهبودی محل آن (در برخی موارد بنا بر تشخیص جراح ممکن است بتوان همزمان با کشیدن دندان ایمپلنت را هم قرار داد و چنانچه دندان از قبل کشیده شده باشد نیازی به این مرحله نیست).
  • کاشت پایه ایمپلنت (فیکسچر)

پایه ایمپلنت در داخل استخوان فک پیچ می شود. البته این کار تحت بی حسی عمیق صورت می پذیرد و هیچگونه نگرانی در مورد درد و ناراحتی حین عمل وجود ندارد. در این مرکز حتی می توانیم تحت بیهوشی این کار را انجام دهیم تا شما هیچ ترسی نداشته باشید. البته باید تذکر بدهیم که جراحی کاشت فیکسچر مانند هر جراحی دیگری عوارض بعد از عمل مثل کمی تورم و درد خواهد داشت که البته با درمان داروئی و ظرف یک هفته به سرعت بهبود می یابد.

  • انجام جراحی مرحله دوم برای باز کردن سر ایمپلنت 2 تا 4 ماه بعد از کاشت بسته به محل دندان و تعداد ایمپلنت(در بسیاری موارد بنا بر تشخیص جراح این کار همزمان با جراحی مرحله کاشت انجام می گیرد).
  • کشیدن بخیه جراحی مرحله دوم یک هفته پس از آن.

همانطور که ملاحظه کردید پروسه جراحی و کاشت ایمپلنت در یک تا دو جلسه و ظرف مدت 2 تا 4 ماه انجام می گردد(بدون در نظر گرفتن جلسات معاینه احتمالی و کشیدن بخیه) که البته در موارد پیچیده تر مثل نیاز به پیوند استخوان یا سینوس تعداد این جلسات و زمان آنها افزایش خواهد یافت.

مراحل ساخت روکش ایمپلنت

1. مرحله قالبگیری از ایمپلنت یک هفته پس از کشیدن بخیه ها:

-مرحله قالبگیری از ایمپلنت برای انتقال موقعیت ایمپلنت در دهان شما به لابراتوار صورت میگیرد و نیازمند قطعات قالبگیری می باشد که بخشی از هزینه شما مربوط به تهیه این قطعات که مختص ایمپلنت شماست می باشد. همان طور که حتما توجه کرده اید قالبگیری از ایمپلنت برای ساخت روکش 2 تا 4 ماه بعد از کاشت ایمپلنت انجام می شود.

-پس از قالبگیری لازم است قطعه تاجی ایمپلنت شما در لابراتوار تهیه شود. این قطعه اباتمنت نام دارد که در دهان شما بسته شده و روکش شما بر روی آن چسبانده می شود. بخشی از مبلغ دریافتی از شما برای تهیه این قطعه هزینه می شود. با توجه به انواع مختلف اباتمنت های موجود، ممکن است اباتمنت مربوط به ایمپلنت شما نوع زاویه دار باشد که گران تر بوده و مابه التفاوت آن بعدا از شما اخذ می گردد. پروسه تهیه و نصب این قطعه در لابراتوار بین 7 تا 10 روز کاری به طول می انجامد.

2. در جلسه بعد از قالبگیری فلز زیرین روکش شما در دهان امتحان می شود تا چنانچه مشکلی وجود دارد اصلاح شود. سپس روکش فلزی جهت چینی گذاری مجددا به لابراتوار ارسال می شود. پروسه چینی گذاری 5 تا 7 روز به طول می انجامد.

3. در جلسه سوم چینی روکش شما در دهان امتحان می شود تا اصلاحات لازم بر روی آن صورت پذیرد و سپس جهت پالیش نهایی مجددا به لابراتوار ارسال می شود. پروسه پالیش یک تا سه روز به طول می انجامد.

جراح بینی اصفهان - جراح فک اصفهان | موفقیت کاشت ایمپلنت دندان

4. در جلسه چهارم روکش در دهان شما چسبانده میشود.

همانطور که ملاحظه کردید ساخت و تحویل روکش به شما حداقل چهار جلسه درمانی طول می کشد که در موارد پیچیده تر مثل تعداد زیاد ایمپلنت یا بازسازیهای کل دهان ممکن است به ده جلسه افزایش یابد. با این حال توجه به مطالب زیر ضروری به نظر می رسد:

  • تعداد جلسات درمانی بر اساس نیاز به طی مراحل علمی و برای تحویل یک پروتز دقیق و عالی به شما طراحی شده است. تمام تلاش تیم ما در این مرکز انجام یک کار دقیق، علمی و خداپسندانه در حداقل زمان ممکن است. باید توجه داشته باشید که وقت شما برای ما بسیار ارزشمند است بهمین دلیل سعی می کنیم تا جایی که به کیفیت کار تحویلی به شما آسیبی نرسد تعداد جلسات را کاهش دهیم. از شما خواهشمندیم با صبوری و همکاری خود، ما را در ارائه یک خدمت مناسب یاری بفرمائید.
  • پروسه توضیح داده شده برای روکش های فلز – چینی می باشد. انواع روکش های تمام سرامیکی هم وجود دارند که مراحل کار برای آنها تقریبا مشابه می باشد.
  •  توجه داشه باشید که برخی از انواع روکشهای ایمپلنت به جای چسباندن پیچ می شوند. مراحل کاری برای این موارد نیز مشابه است.
  •  لازم به ذکر است که هم اکنون تلاشهای علمی در جریان است تا بتوان همزمان با قراردهی ایمپلنت و در همان جلسه روکش ایمپلنت هم چسبانده شود. باید توجه داشته باشید که در حال حاضر این روش فقط در موارد بسیار خاصی قابل انجام است و به یک روش روتین درمانی تبدیل نشده است. پس لطفا گول تبلیغات افراد سود جو را نخورید.

از آنجایی که قطر ایمپلنت ها از دندانها کمتر می باشد، روکش ایمپلنت در نهایت باریک تر از دندان متناظر خود ساخته می شود که این مسئله می تواند منجر به موارد زیر شود:

  1. روکش ایمپلنت کمی باریک تر به نظر می رسد(این مسئله در مورد دندانهای جلوی دهان که در زیبایی مهم هستند صادق نیست).
  2. گیر غذایی در دو طرف ایمپلنت بیشتر از دندانهای طبیعی خواهد بود که لازم است شما در تمیز نگاه داشتن این ناحیه کوشش بیشتری بنمایید.
  3. ممکن است در دندانهای جلویی مثلث سیاهی ایجاد شود که با پیوند های لثه ای سعی در به حداقل رساندن آن می شود ولی با این وجود در بعضی موارد نادر قابل رفع کردن نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *