شست و شوی بینی بعد از عمل

شست و شوی بینی بعد از عمل

شست و شوی بینی بعد از عمل چگونه است؟

شستشوی بینی با سرنگ: بعد از دو هفته، می‌توان برای شست و شوی بینی اقدام کرد. برای این کار می‌توانید از سرنگ و یا دستگاه‌های مخصوص این کار کمک بگیرید. با این حال شست و شوی بینی جراحی شده با شستن معمولی متفاوت است. در شست و شو با سرنگ باید نوک آن را به آرامی درون سوراخ بینی بگذارید و سرم آب و نمک را به درون بینی با فشار وارد کنید. سر خود را به یک سمت خم کنید تا محلول به سادگی از همان سوراخ بیرون بیاید. نیازی نیست فشار و حجم محلول به اندازه‌ای باشد که از سوراخ دیگر بینی خارج شود.

پس از شست و شوی یک سوراخ، بسیار آرام فین کنید تا محلول کم کم تخلیه شود. به هیچ روی به بینی فشار وارد نکنید. این کار را برای سوراخ دیگر هم تکرار کنید. تعداد دفعات انجام این کار بسته به میزان عفونت بینی و بوی بد، توسط پزشک  جراح بینی اصفهان مشخص می‌شود. اما می‌توانید این کار را تا جایی که بوی بد بینی کاهش پیدا کند، روزی چند نوبت تکرار کنید.

درصورت ایجاد عفونت بینی و بوی بد آن، باید با پزشک خود مشورت کنید. تمیز کردن سوراخ بینی، ضد عفونی کردن بینی با پماد و یا محلول‌های مخصوص و همچنین مصرف آنتی بیوتیک، به کنترل یا کاهش عفونت کمک می‌کند. در صورتی که منشا ایجاد عفونت به این سادگی برطرف نشود، ممکن است به جراحی و برداشتن عامل عفونی نیاز باشد.

جراح بینی اصفهان | شست و شوی بینی بعد از عمل


مطالب پیشنهادی :

تغییر صدا پس از جراحی بینی

دوام جراحی زیبایی بینی چقدر می باشد؟

احساس بوی بد بینی بعداز عمل

عفونت بینی بعد از عمل

روش‌های دفع عفونت بعد از عمل بینی

عوامل به‌وجود آورنده عفونت بعد از جراحی بینی

عوامل به‌وجود آورنده عفونت بعد از جراحی بینی

عوامل به‌وجود آورنده عفونت بعد از جراحی بینی

عوامل به‌وجود آورنده عفونت بعد از جراحی بینی کدامند؟

طبیعی است که همیشه بعد از هر عمل جراحی، مقداری لخته خون، ترشحات بدن و چرک‌های ناشی از خونریزی بعد از عمل در بدن فرد باقی خواهد ماند. درون سوراخ‌های بینی نیز بعد از عمل خونریزی و لخته‌های فراوانی شکل می‌گیرد که اگر به درستی تخلیه نشود، ممکن است موجب ایجاد بوی بد شود. تمیزکردن بینی با روش‌های استاندارد، هم بوی بد بینی را کاهش می‌دهد و هم از کیپ شدن و گرفتگی بینی و عفونت بعد از جراحی بینی جلوگیری می‌کند.

درون بینی همیشه باید مرطوب بماند. این کار با ترشح موکوس توسط غدد بینی انجام می‌شود. موکوس همان ماده چسبناکی است که سطح داخلی و پوست بینی را مرطوب می‌کند. ذرات ورودی، گرد و غبار، میکروب‌ها و هر عامل خارجی به موکوس می‌چسبد و به دام می‌افتد. موکوس با خاصیت ضدعفونی کنندگی، عفونت‌ها را نیز از بین می‌برد.
همچنین موکوس هوای خشک وارد شده را پیش از رسیدن به شش‌ها مرطوب می‌کند.

ساختار بینی

ساختار بینی به گونه‌ای است که ترشحات اضافی درون آن باقی نماند. موکوس معمولا از سوراخی وارد حلق می‌شود؛ سپس شما همراه با بزاق دهان، آن را می‌بلعید. بخش دیگر موکوس نیز در سوراخ بینی به پایین حرکت می‌کند و پس از جمع کردن گرد و غبار و ذرات خارجی، به صورت آب بینی خارج می‌شود. پس از جراحی به دلیل تحریک بینی، ترشحات بیشتری تولید می‌شود. از سوی دیگر سوراخ‌های بینی معمولا به دلیل تورم و یا وجود پانسمان، بسته است. به همین دلیل این ترشحات درون سوراخ بینی باقی می‌ماند و ممکن است دچار عفونت بعد از عمل بینی شوید.

پس از مدتی، موکوس جمع شده خاصیت خود را از دست می‌دهد و عامل ایجاد عفونت می‌گردد. وجود خون و چرک جراحی درون سوراخ بینی نیز به این قضیه کمک می‌کند و عفونت تشدید می‌شود. همچنین باید توجه کرد که زخم‌های بینی، بهترین محل برای رشد میکروب‌ها و گسترش عفونت هستند. اگر بوی بد بینی بیش از چند ماه باقی مانده باشد، احتمالا در اثر عفونت ناشی از نخ‌های بخیه غیر جذبی درون سوراخ‌های بینی است. این نخ‌ها یک سوراخ کوچک درون بینی ایجاد می‌کنند که رابطی بین محیط داخل سوراخ بینی و فضای زیر پوست بینی خواهند بود. باکتری‌ها و میکروب‌ها با ورود به لایه‌های زیرین مخاط و پوست داخل بینی از همین سوراخ ریز اطراف نخ بخیه، عفونت‌های بسیار ریزی را درون بینی ایجاد می‌کنند.
تا زمانی که این عفونت‌ها شناسایی و رفع نشوند، بوی بد باقی خواهد ماند.

جراح بینی اصفهان | عفونت بعد از جراحی بینی

به طور کلی بوی بد بینی دلایل مختلفی دیگری نیز می‌تواند داشته باشد از جمله:

  • نخست باید به سابقه بیماری‌های عفونی، دیابت و دیگر مشکلات بدنی توجه کرد که ممکن است عامل ایجاد این بوی بد باشند.
    این موارد ممکن است از قبل از عمل بینی با فرد همراه بوده باشند و با جراحی بینی عوارض آن بیشتر نمایان شده است.
  • وجود عفونت درون سینوس‌ها یا همان سینوزیت،
    یکی دیگر از دلایل شایع بوی بد بینی پس از جراحی است.
    یکی از عوارض عمل بینی، تورم است که موجب بسته شدن خروجی سینوس‌ها نیز می‌شود.
    به همین دلیل ترشحات سینوس پشت سوراخ خروجی جمع می‌شود و بوی بدی را ایجاد می‌کند.
    درمان اندوسکوپیک سینوزیت پیش از تصمیم به جراحی بینی، می‌تواند از این عارضه جلوگیری کند.
  • ممکن است مشکل بوی بد بینی به دلیل روش‌های انجام جراحی به کار گرفته شده باشد.
    برای مثال دستکاری، برش و یا سوزاندن شاخک‌های تحتانی درون بینی ممکن است بوی بد بینی را ایجاد کند.
    این کار برای کاهش انسداد بینی انجام می‌شود اما اگر برداشتن شاخک‌ها بیش از اندازه باشد، عوارضی را در پی خواهد داشت.
  • پوسیدگی استخوان و ایجاد عفونت،
    یکی دیگر از موارد ایجاد بوی بد درون بینی است. معمولا استخوان بینی توسط یک لایه نازک پوست و مخاط، پوشیده شده است.
    مخاط لایه محافظی است که روی پوست بینی را از درون می‌پوشاند.
    اگر پس از جراحی، این استخوان بیرون بزند، ممکن است توسط میکروب و باکتری آلوده شوند.
    این مشکل باعث ایجاد عفونت خواهد شد. اگر درمان دارویی و مصرف آنتی‌بیوتیک برای رفع عفونت کارساز نباشد، باید استخوان عفونی، برداشته شود.

مطالب پیشنهادی :

تغییر صدا پس از جراحی بینی

خروپف با جراحی بینی برطرف می شود؟

شرایط انجام جراحی نوک بینی

تاثیر شکل نوک بینی بر چهره

دوام جراحی زیبایی بینی چقدر می باشد؟

احساس بوی بد بینی بعداز عمل

عفونت بینی بعد از عمل

روش‌های دفع عفونت بعد از عمل بینی

روش‌های دفع عفونت بعد از عمل بینی

روش‌های دفع عفونت بعد از عمل بینی

روش‌های دفع عفونت بعد از عمل بینی چیست؟

پاک کردن درون سوراخ‌های بینی، شست و شو و همچنین ضدعفونی کردن درون بینی با اسپری‌های مخصوص، به رفع عفونت و کاهش بوی بد بینی کمک می‌کند.از جمله روش‌های دفع عفونت بعد از عمل بینی است. اگر خون، چرک و عوامل دیگر درون بینی باقی بماند، مخاط بینی عفونی می‌شود که با درد و سوزش درون بینی همراه است.  همچنین ممکن است میکروب‌ها از طریق زخم‌های بینی، به زیر پوست و حتی خون راه پیدا کند. در چنین مواردی توسط جراح بینی اصفهان مصرف دارو توصیه می‌شود.

تمیزکردن بینی

برای شست و شوی بینی که جراحی شده است، باید یک تا ۲ هفته صبر کنید. جای عمل و بخیه‌ها در این مدت نباید خیس شوند. پس از این دوره می‌توانید گوش پاک کن را با سرم آب نمک مرطوب کنید و درون سوراخ‌های بینی را پاک نمایید. نباید گوش پاک کن را بیش از اندازه وارد سوراخ بینی کنید. مراقب باشید که چرک و لخته‌های خون را به بالا فشار ندهید.

سعی کنید تنها آلودگی بخش‌های پایینی سوراخ‌های بینی را با گوش پاک کن خارج کنید. ترشحات بینی، آرام آرام آلودگی و لخته‌های خون بخش‌های بالاتر را به پایین منتقل می‌کنند. فشار بیش از اندازه گوش پاک کن، به جداره بینی و پوست در حال ترمیم، آسیب می‌رساند. پس این کار را با دقت و حوصله و بر اساس نظر جراح خود انجام دهید. همچنین می‌توانید از محلول سالین که به صورت قطره یا اسپری موجود است، برای مرطوب کردن و پاک کردن بینی کمک بگیرید. سالین، محلول آب و نمک استریل شده است که هم از خشک شدن سوراخ‌های بینی جلوگیری می‌کند و هم لخته‌های خون و عفونت بینی را می‌شوید و خارج می‌کند.

پمادهای ضدعفونی کننده

اگر عفونت بینی بیشتر شده باشد، معمولا پزشک استفاده از پمادهایی مانند جنتامایسین یا موپروسین را تجویز می‌کند. این پمادها خاصیت آنتی‌بیوتیکی و ضدعفونی کنندگی دارند. با کمک یک گوش پاک کن می‌توان سطح داخلی سوراخ‌ها و محل عفونت بینی را به پماد آغشته کرد. میزان مصرف پماد باید بر اساس تجویز پزشک باشد؛ در غیر این صورت ممکن است موجب التهاب بینی و جای زخم‌ها شود.

جراح بینی اصفهان | مصرف آنتی‌بیوتیک

مصرف آنتی‌بیوتیک

معمولا جراح پلاستیک پس از انجام جراحی، برای شما داروهای آنتی‌بیوتیک تجویز می‌کند که باید سر ساعت و تا پایان دوره مشخص شده، مصرف نمایید. بسیاری از افراد با فرض این‌که مشکل و بیماری ندارند، پس از یک یا دو روز مصرف دارو را قطع می‌کنند. در حالی که زخم‌ها و جای بخیه بعد از عمل به شدت مستعد عفونت است.


مطالب پیشنهادی :

تغییر صدا پس از جراحی بینی

خروپف با جراحی بینی برطرف می شود؟

شرایط انجام جراحی نوک بینی

تاثیر شکل نوک بینی بر چهره

دوام جراحی زیبایی بینی چقدر می باشد؟

احساس بوی بد بینی بعداز عمل

عفونت بینی بعد از عمل

عفونت بینی بعد از عمل

عفونت بینی بعد از عمل

عفونت بعد از جراحی بینی

یکی از مهم‌ترین دلایل احساس بوی بد بینی پس از جراحی است. این عفونت اگر کنترل نشود ممکن است مشکلات جدی را ایجاد کند. پیش از هر چیز باید با رعایت نکات بهداشتی و توصیه‌های جراح، از بروز عفونت جلوگیری کرد. همچنین مراجعه به جراح بلاخص بهترین جراح بینی اصفهان و مراکز درمانی معتبر، خطر ابتلا به عفونت و دیگر عوارض عمل بینی را کاهش می‌دهد.

درصورت ایجاد عفونت بینی و بوی بد آن، باید با پزشک خود مشورت کنید. تمیز کردن سوراخ بینی، ضد عفونی کردن بینی با پماد و یا محلول‌های مخصوص و همچنین مصرف آنتی بیوتیک، به کنترل یا کاهش عفونت کمک می‌کند. در صورتی که منشا ایجاد عفونت به این سادگی برطرف نشود،
ممکن است به جراحی و برداشتن عامل عفونی نیاز باشد.

عفونت بینی بعد از عمل چیست؟

پس از عمل جراحی بینی، معمولا خطر بروز عفونت وجود دارد. اگر به توصیه‌های جراح خود به دقت عمل نکنید، ممکن است درون سوراخ بینی و یا محل بخیه‌ها دچار عفونت شود. این مشکل علاوه بر ایجاد بوی بد، سلامت شما را نیز به خطر می‌اندازد. همچنین عفونت بینی روند بهبود جای زخم را کند می‌کند و ممکن است نتایج عمل بینی را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

جراح بینی اصفهان | عفونت بینی بعد از عمل

ورود آلودگی مانند آب آلوده به میکروب و همچنین توجه نکردن به بهداشت فردی و پاکیزگی محیط، احتمال بروز عفونت بعد از عمل بینی را افزایش می‌دهد. همچنین محیطی که جراحی بینی در آن انجام شده و یا وسایلی که در عمل جراحی بینی به‌کار گرفته شده، همگی باید کاملا استریل بوده باشند. به همین دلیل همواره توصیه می‌شود تا برای انجام عمل‌های جراحی زیبایی به جراح قابل اعتماد (مانند فوق تخصص جراحی پلاستیک) مراجعه کنید و عمل خود را در مراکز درمانی معتبر انجام دهید.


مطالب پیشنهادی :

تغییر صدا پس از جراحی بینی

خروپف با جراحی بینی برطرف می شود؟

شرایط انجام جراحی نوک بینی

تاثیر شکل نوک بینی بر چهره

دوام جراحی زیبایی بینی چقدر می باشد؟

احساس بوی بد بینی بعداز عمل

احساس بوی بد بینی بعداز عمل

احساس بوی بد بینی بعداز عمل

احساس بوی بد بینی بعداز عمل برای چیست؟

احساس بوی بد بینی بعداز عمل که معمولا به دلیل عفونت بعد از عمل بینی می‌باشد، معمولا در دو هفته تا یک ماه اول بعد از انواع جراحی بینی مانند عمل بینی استخوانی می‌تواند وجود داشته باشد. بوی بد بینی ممکن است موجب بوی بد دهان و تنفس نیز بشود که هم برای خود فرد و هم اطرافیان آزار دهنده است.

کم و بیش بوی بد بینی پس از جراحی، نشانه وجود مشکل خاصی نیست و جای نگرانی ندارد. ممکن است بوی بد به دلیل وجود لخته‌های خون باقی مانده از جراحی، ترشحات معمول درون بینی، نخ‌های بخیه که پس از جراحی داخل بینی کار گذاشته می‌شود و مواردی از این دست باشد که با گذر زمان رفع می‌شود. با این حال اگر وجود بوی بد بینی شما را آزار می‌دهد، می‌توانید با مشورت جراح پلاستیک خود، بینی را ضدعفونی کنید و یا شست و شو دهید.

عامل بوی بد بینی هر چیزی که باشد، باید چند نکته را حتما رعایت کرد. نخست مراجعه به جراح پلاستیک خود برای معاینه و بررسی دلیل این بوی بد بعد از جراحی بینی است. تا عامل آن مشخص نشود، نمی‌توان بوی بد را رفع کرد. دوم اینکه با مصرف آنتی‌بیوتیک و همچنین شست و شوی بینی با سرم آب نمک، می‌توان بسیاری از عفونت‌های ساده را برطرف کرد. در آخر نیز توصیه می‌شود حتما در مورد بوی بد بینی بعد از جراحی، کمی صبور باشید. در بسیاری از مواقع این بو به مرور رفع می‌شود.

جراح بینی اصفهان | احساس بوی بد بینی بعداز عمل


مطالب پیشنهادی :

تغییر صدا پس از جراحی بینی

خروپف با جراحی بینی برطرف می شود؟

دوام جراحی زیبایی بینی چقدر می باشد؟

مزایای جراحی بینی بیشتر است یا معایب آن؟

شرایط انجام جراحی نوک بینی

تاثیر شکل نوک بینی بر چهره

 

 

سامانه نوبتدهی پزشکی، مشاوره ای و روانشناسی

سامانه نوبتدهی پزشکی، مشاوره ای و روانشناسی

راه اندازی سامانه نوبتدهی کلینیک24

سامانه نوبتدهی پزشکی، مشاوره ای و روانشناسی کلینیک24 با قابلیت های متنوع و با آینده ای روشن در خدمت مراکز محترم می باشد.

  • معرفی مراکز پزشکی شامل معرفی پزشکان ، مشاوران و روانشناسان و متخصصان مرکز
  • معرفی خدمات مرکز
  • معرفی بیمه های طرف قرارداد
  • بیوگرافی مرکز ، شبکه های اجتماعی ، نقشه گوگل ، اطلاعات تماس و نوبت دهی و …
  • امکان تعریف بی نهایت بخش ، درمانگر ، پرسنل و خدمت
  • امکان پرداخت آنلاین هزینه خدمات
  • مشاهده و مدیریت تراکنش ها در کیف پول
  • همراه با سامانه پیامک
  • مدیریت مراجعین مرکز

و در آینده ای نزدیک امکان مدیریت کامل مرکز بصورت آنلاین در وب سامانه کلینیک24

هدف سامانه نوبتدهی چیست؟

فراهم کردن سامانه ای تحت وب و کاربر پسند برای مراکز محترم پزشکی، سلامتی، مشاوره و روانشناسی و غیره و صد البته برای مراجعین گرامی تا مراکز بتوانند راحت تر نوبت ها، خدمات، محصولات و توانمندی های خود را ارائه نمایند و مراجعین بتوانند با آسایش و بدون نیاز به مراجعه حضوری و از هر جایی از مراکز نوبت بگیرند و خدمات و محصولات آنها را دریافت نمایند.


بیشتر بدانید : نحوه دریافت نوبت برای مراجعین


بهترین سامانه نوبتدهی

سایر قابلیت های وب سامانه کلینیک24

قابلیت های که اکنون معرفی میکنیم بخشی از قابلیت های بی شمار وب سامانه کلینیک24 می باشد که بزودی امکانات و قابلیت های فراوانی به آن اضافه میگردد.

  1. با توجه به مراجعات بیماران از سراسر کشور به وب سامانه کلینیک24 پروفایل مرکز شما بی نهایت بار در معرض نمایش و دید مراجعین قرار میگیرد.
  2. آشنا شدن مراجعه کنندگان سایت با بخش ها ، خدمات ، درمانگران ، بیمه های طرف قرارداد ، گالری تصاویر ، نظرات مراجعین و نام و لوگوی شما
  3. مشاهده اطلاعات تماس مرکز شما از قبیل شبکه های اجتماعی ، نقشه گوگل مپ ، شماره همراه ، آدرس و تلفن ثابت
  4. امکان تعریف خدمات با مبالغ اختصاصی و حتی تخفیف دار جهت رزرو آنلاین
  5. داشبورد کامل جهت تعریف تمامی بخش های مرکز ، درمانگران هر بخش ، خدمات هر بخش ، پرسنل شامل پرسنل پذیرش ، صندوقدار و دستیار و پرستار و اپراتور ها ، تایم های نوبت دهی، بیمه های طرف قرارداد، تعطیلات مرکز و ..
  6. امکان ثبت پذیرش های حضوری انجام شده در مرکز در سامانه
  7. دسترسی به اطلاعات پرونده های مراجعین در بیمارستان و …
  8.  امکان نوبتدهی با موبایل برای منشی های مطب ها در زمانیکه در منزل یا خارج از مطب هستند.
  9. مشاهده اطلاعات درآمدی و صندوق مرکز در هر مکانی
  10. بخش نظرات مراجعه کنندگان که تاثیر چشم گیری در افزایش استقبال مراجعین دارد.
  11. بخش سوال و جواب پزشکی
  12. ناحیه کاربری اختصاصی شده برای مراجعین جهت تکمیل پروفایل ، مشاهده رزروها ، ثبت اطلاعات پرونده الکترونیک و …
  13. بخش مطالب و وبلاگ پزشکی

 

“وب سامانه کلینیک24” راه حل امروزی تر برای دریافت نوبت از خانواده مراکز کلینیک24

 


لینک های مرتبط :

وب سامانه نوبتدهی پزشکی، مشاوره ای و روانشناسی

ورود به سامانه

ثبت نام مراجعه کننده

سایت رسمی کلینیک24

سایت تخفیفات پزشکی دکترآف

دکتر بهنام خرمی جراح بینی اصفهان

عمل نوک بینی شامل کدام قسمت های بینی می شود؟

عمل نوک بینی شامل کدام قسمت های بینی می شود؟

جراحی نوک بینی شامل کدام قسمت ها می شود؟

یکی از روش های جراحی بینی ، جراحی نوک بینی است که به منظور فرم دادن و زیباتر کردن نوک بینی در افرادی انجام می شود که نوک بینی آنان افتادگی و یا مشکلات مشابه دارد. جراحی نوک بینی تنها به نوک بینی مربوط می شود و هیچگونه ارتباطی با دیگر نواحی بینی ندارد. عمل نوک بینی را از داخل بینی انجام می دهند و جراح تغییرات را از داخل بینی روی استخوان و غضروف ها اعمال می کند و در پایان عمل نیز بخیه ها را از داخل بینی می زنند و به همین دلیل هم هیچگونه اسکار و اثری در بیرون بینی دیده نمی شود که یکی از مزیت های مهم جراحی نوک بینی می باشد. با استفاده از جراحی ترمیم نوک بینی عمل شده می توان نوک بینی را بالا برد و فرم و ظاهر بهتری به آن بخشید.

مراحل انجام جراحی در این روش متفاوت است.در این جراحی از بیهوشی عمومی استفاده می شود و زمانی در حدود ۴۵ دقیقه نیاز دارد. به طور معمول در جراحی نوک بینی از بخیه های جذبی استفاده می کنند و دیگر نیازی به کشیدن بخیه نیست. پس از پایان جراحی ، بینی را پانسمان کرده و فرد می تواند از فردای روز جراحی ترمیم نوک بینی عمل شده فعالیت های روزانه خود را از سر بگیرد. در این جراحی پانسمان بینی را معمولا ۵ روز پس از عمل باز می کنند. نام علمی جراحی نوک بینی tip plasty می باشد.

جراح بینی اصفهان | عمل نوک بینی


مطالب پیشنهادی :

تغییر صدا پس از جراحی بینی

خروپف با جراحی بینی برطرف می شود؟

دوام جراحی زیبایی بینی چقدر می باشد؟

مزایای جراحی بینی بیشتر است یا معایب آن؟

جراحی نوک بینی چگونه است؟

شرایط انجام جراحی نوک بینی

تاثیر شکل نوک بینی بر چهره

جراحی نوک بینی به روش باز یا بسته

 

جراحی نوک بینی به روش باز یا بسته

جراحی نوک بینی به روش باز یا بسته

جراحی نوک بینی به روش باز یا بسته انجام می شود؟

جراحی نوک بینی به روش باز یا بسته : جراحی نوک بینی ممکن است هم به روش باز و هم به روش بسته انجام شود که انتخاب هر کدوم از این دو روش برای عمل نوک بینی، به شرایط بیمار و نیز به راحتی بیشتر جراح در کار کردن با یک روش خاص برمی‎گردد. پیش از عمل نوک بینی، حتماً باید طول بینی، میزان افتادگی نوک بینی، زاویه قسمت پایین بینی با لب‌ها (زاویه نازولابیال) و زاویه راستای بینی نسبت به پیشانی (زاویه نازوفرانتال) به صورت دقیقی اندازه گرفته شود. همه این موارد در زیبایی و فرم نهایی بینی تأثیر می‎گذارند و سبب موفقیت آمیز بودن جراحی ترمیم نوک بینی عمل شده می‎شود.

یکی از مشکلاتی که برخی از افراد برای اصلاح آن نزد بهترین متخصص جراح بینی می روند مشکل افتادگی نوک بینی میباشد. افتادگی نوک بینی سبب می شود طول بینی در نیم رخ بلندتر دیده شود و در تمام رخ حالت متواضعی به چهره می دهد.

اصلاح شدن افتادگی نوک بینی به وسیله جراحی نوک بینی سبب می شود طول بینی فرد از نیم رخ و سه رخ متعادل دیده شود و در تمام رخ هم چهره مغرور و جذاب به نظر برسد. البته میزان بالا بردن سر بینی در عمل نوک بینی باید متعادل بوده و در این کار افراط نشود و گرنه اینگونه جراحی بینی سبب میشود بینی خوکی شکل شود که در اینصورت نه تنها به چهره فرد زیبایی نمی بخشد بلکه ظاهر بسیار بدی هم به فرد می دهد.

جراح بینی اصفهان | جراحی نوک بینی به روش باز یا بسته


مطالب پیشنهادی :

تغییر صدا پس از جراحی بینی

خروپف با جراحی بینی برطرف می شود؟

دوام جراحی زیبایی بینی چقدر می باشد؟

مزایای جراحی بینی بیشتر است یا معایب آن؟

جراحی نوک بینی چگونه است؟

شرایط انجام جراحی نوک بینی

تاثیر شکل نوک بینی بر چهره

تاثیر شکل نوک بینی بر چهره

تاثیر شکل نوک بینی بر چهره

تاثیر شکل نوک بینی بر چهره

تاثیر شکل نوک بینی بر چهره : قسمت پایین بینی (نوک بینی) درمحل اتصال خود به صورت، زاویه‌ای را با لب بالایی ایحاد می‎کند. اگر در حالت طبیعی، نوک بینی مقدارکمی متمایل به بالا باشد، شکل ظاهری بینی را زیباتر می کند. درصورتی که زاویه قسمت پایین بینی با لب بالایی بیش از ۹۰ درجه باشد، بینی در زیباترین شکل خود خواهد بود. افراد بسیاری به ویژه خانم‌ها، خواهان بالا بردن نوک بینی به طرف بالا می باشند تا حالت افتادگی آن را برطرف کنند و شکل جوانتری به آن بدهند. تصمیم در این مورد که نوک بینی دقیقاً چه میزان باید بالا برود، به عوامل متعددی وابسته است و در مورد هرفرد باید این عوامل قبل از جراحی نوک بینی توسط جراح بینی اصفهان ، به دقت مورد بررسی قرار گیرند.

عواملی که باعث افتادگی نوک بینی می‏‎گردند

  • عوامل متعددی در افتادگی نوک بینی موثرند که مهمترین آنها عبارتند از:
  • مصدومیت یا آسیب‌دیدگی قبلی از ناحیه بینی
  • عوامل ژنتیکی یا ارثی
  • عمل بینی درگذشته با روش‌های قدیمی و منسوخ شده
  • بالا رفتن سن و پیری

جراح بینی اصفهان | تاثیر شکل نوک بینی بر چهره


مطالب پیشنهادی :

تغییر صدا پس از جراحی بینی

خروپف با جراحی بینی برطرف می شود؟

دوام جراحی زیبایی بینی چقدر می باشد؟

مزایای جراحی بینی بیشتر است یا معایب آن؟

جراحی نوک بینی چگونه است؟

شرایط انجام جراحی نوک بینی

شرایط انجام جراحی نوک بینی

شرایط انجام جراحی نوک بینی

شرایط انجام جراحی نوک بینی

خیلی اوقات، نیاز است که نوک بینی خیلی کم به سمت بالا برود و بنابراین ظرافت و دقت زیادی را در حین جراحی می‎طلبد و همین دقت، در دستیابی به نتایج دلخواه و مورد انتظار بسیار حائز اهمیت می‎باشد. میزان بالا بردن نوک بینی، بر اساس عوامل مختلفی مثل سن، جنسیت، قد و سایر مشخصات بیمار، توسط جراح بینی اصفهان تعیین می‌شود. در ادامه به شرایط انجام جراحی نوک بینی می پردازیم:

  • انجام عمل نوک بینی با بیهوشی
  • مدت زمان بیهوشی در جراحی نوک بینی، ۴۵ دقیقه
  • استفاده ازبخیه‎های جزئی در جراحی نوک بینی و عدم نیاز به کشیدن بخیه ها پس ازعمل نوک بینی
  •  پانسمان نوک بینی پس از جراحی نوک بینی
  • باز کردن پانسمان بینی، بعد از گذشت ۵ روز از عمل نوک بینی
  • شروع فعالیت‎های روزانه یک روز پس از جراحی ترمیم نوک بینی عمل شده

امروزه خیلی‎ها خواهان انجام جراحی‎های زیبایی از جمله جراحی بینی زیبایی می‎باشند و اکثر کسانی که خواهان این نوع جراحی‎ها هستند، به عوارض ناشی از آنها نیز آگاه می‎باشند. اما با این حال زیبایی برای آنان در اولویت بالاتری قرار دارد. جراحی زیبایی بینی با اهداف مختلفی انجام می شود که از مهم ترین و شایع ترین آنها، اصلاح افتادگی نوک بینی و داشتن بینی عروسکی می‎باشد، جراحی نوک بینی به منظور فرم‎دهی به ناحیه‎ی نوک بینی در افرادی انجام می‎شود که نوک بینی آن‎ها بیش از حد به سمت پایین می‎باشد.


مطالب پیشنهادی :

تغییر صدا پس از جراحی بینی

خروپف با جراحی بینی برطرف می شود؟

دوام جراحی زیبایی بینی چقدر می باشد؟

مزایای جراحی بینی بیشتر است یا معایب آن؟

شکل های مختلف بینی

در چه مواقعی جراحی بینی های آسیب دیده توصیه می شود؟

جراحی نوک بینی چگونه است؟