تمیز کردن بینی

تمیز کردن بینی

تمیز کردن بینی

تمیزکردن بینی به طورمنظم، فوایدی برای سلامتی و بهداشت دارد.

این کار به شما کمک می کند تا:

  1. مجاری تنفسی خود را تمیز نگه دارید: با تمیز کردن بینی، مخاط، گرد و غبار و سایر ذرات خارجی را از مجاری تنفسی خود خارج می کنید. این کار به شما کمک می کند تا راحت تر نفس بکشید و از عفونت های تنفسی جلوگیری کنید.
  2. حس بویایی خود را تقویت کنید: تجمع مخاط در بینی می تواند حس بویایی شما را تحت تاثیر قرار دهد. تمیز کردن بینی به شما کمک می کند تا بهتر بوها را حس کنید.
  3. از بروز آلرژی جلوگیری کنید: ذرات آلرژی زا مانند گرده و دود می توانند در بینی شما جمع شوند و باعث علائم آلرژی مانند عطسه، آبریزش بینی و خارش چشم شوند. تمیز کردن بینی به شما کمک می کند تا از این علائم جلوگیری کنید.

روش های مختلفی برای تمیز کردن بینی وجود دارد:

  • فین کردن

فین کردن یکی از رایج ترین روش های تمیز کردن بینی است. برای فین کردن، یک دستمال کاغذی را جلوی یک سوراخ بینی خود نگه دارید و به آرامی از سوراخ دیگر بینی خود بیرون دهید. این کار را برای هر دو سوراخ بینی خود تکرار کنید.

  • شستشوی بینی با سرم نمکی

شستشوی بینی با سرم نمکی، راهی موثر برای تمیز کردن مجاری تنفسی و رقیق کردن مخاط است. برای این کار، می توانید از محلول های نمکی آماده که در داروخانه ها موجود هستند استفاده کنید. همچنین می توانید خودتان محلول نمکی را در خانه تهیه کنید. برای این کار، یک قاشق چای خوری نمک را در یک فنجان آب گرم حل کنید.

  • استفاده از دستگاه بخور

استفاده از دستگاه بخور، می تواند به مرطوب شدن مجاری تنفسی و نرم شدن مخاط کمک کند. این کار به شما کمک می کند تا راحت تر بینی خود را تمیز کنید.

  • استفاده از ساکشن بینی

ساکشن بینی، وسیله ای است که برای تمیز کردن بینی نوزادان و کودکان نوپا استفاده می شود. این وسیله می تواند برای تمیز کردن بینی بزرگسالان نیز استفاده شود.

تمیز کردن بینی | جراح بینی اصفهان - جراح فک اصفهان

دکتر بهنام خرمی ، جراح بینی اصفهان – جراح فک اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید.

نکاتی برای تمیز کردن صحیح بینی

  1. همیشه قبل و بعد از تمیز کردن بینی، دست های خود را بشویید.
  2. از دستمال کاغذی تمیز برای فین کردن استفاده کنید.
  3. به آرامی فین کنید تا از آسیب به بینی خود جلوگیری کنید.
  4. از فشار دادن بیش از حد بینی خود خودداری کنید.
  5. اگر از محلول نمکی برای شستشوی بینی استفاده می کنید، مطمئن شوید که محلول را به درستی تهیه کرده اید.
  6. اگر از دستگاه بخور استفاده می کنید، آن را به طور مرتب تمیز کنید.
  7. اگر از ساکشن بینی استفاده می کنید، دستورالعمل های سازنده را به دقت دنبال کنید.

 

در صورت بروز علائمی مانند

  • خونریزی بینی
  • درد بینی
  • ترشحات چرکی از بینی
  • مشکل در تنفس

به پزشک مراجعه کنید.

مواردی که باید از آنها اجتناب کرد:

  1. استفاده از گوش پاک کن برای تمیز کردن داخل بینی: گوش پاک کن می تواند به داخل بینی شما آسیب برساند.
  2. کندن موهای داخل بینی: موهای داخل بینی به فیلتر کردن ذرات خارجی از هوا کمک می کنند. کندن آنها می تواند شما را در معرض خطر ابتلا به عفونت قرار دهد.
  3. استفاده از مواد شیمیایی برای تمیز کردن بینی: مواد شیمیایی می تواند به داخل بینی شما آسیب برساند.

با تمیز کردن منظم و صحیح بینی، می توانید به سلامتی و بهداشت خود کمک کنید.

صفحه ی دکتر بهنام خرمی را در کلینیک 24 مشاهده نمایید.


مطالب پیشنهادی سایت دکتر بهنام خرمی (بهترین جراح بینی اصفهان):

مشکلات بویایی و چشایی بعد از جراحی بینی

عمل پولیپ بینی

مشکلات بویایی و چشایی بعد از جراحی بینی

مشکلات بویایی و چشایی بعد از جراحی بینی

مشکلات بویایی و چشایی بعد از جراحی بینی

بدن ما چگونه بو را درک می‌کند؟

در ابتدا در مورد مشکلات بویایی و چشایی بعد از جراحی بینی بهتر است بدانید که چشایی و بویایی به عنوان حواس شیمیایی به حساب می‌آیند. ما توسط محرک‌های بو احاطه شده‌ایم، قهوه، گل‌های تازه و غیره که مولکول‌های بو را آزاد می‌کنند. بینی شما دارای رشته‌های ظریفی عصبی است که در یک عصب حسی به نام عصب بویایی سازماندهی می‌شوند. این عصب که حاوی نورون‌های گیرنده تخصصی است، از نظر تشریحی برای تشخیص بو طراحی شده است.

وقتی مولکول‌های بو به نورون‌های گیرنده می‌رسند، حس بویایی ما را تحریک می‌کند. پس از جراحی بینی یا سپتوپلاستی، مجاری بینی ملتهب می‌شود و در نتیجه جریان هوا به داخل بینی کاهش می یابد. از آنجایی که بعد از جراحی بینی به طور موقت مجرای بینی مسدود می شود، مولکول‌های بو نمی‌توانند به گیرنده‌های انتهای عصب بویایی برسند. هنگامی که این گیرنده‌های تشخیص بو، بو را ثبت نمی‌کنند، حس چشایی نیز کاهش می‌یابد. (مانند زمانی که دچار احتقان یا سرماخوردگی می‌شوید.)

علائم دیگر در حین بهبودی جراحی بینی چیست؟

بهترین روشی که بیماران می‌توانند ریکاوری راحت‌تری بعد از جراحی بینی داشته باشند این است که تا حد امکان مراقبت‌های بعد از جراحی بینی به خوبی انجام دهند و هم‌چنین پیش فرد متخصص و با تجربه عمل کنند. بیمارانی که قبل از عمل بینی به اندازه کافی استراحت می‌کنند، رژیم غذایی سالمی دارند و سیگار نمی‌کشند، به بهبود سریع‌تر بدنشان کمک می‌کنند. یکی دیگر از راه‌های بهبودی سریع‌تر و راحت‌تر، پیروی از دستورالعمل‌های توصیه شده توسط پزشک پس از عمل است.

برخی دیگر از علائم شایع دیگری که بیماران در طول ریکاوری رینوپلاستی تجربه می‌کنند، علاوه بر از دست دادن موقت حواس بویایی، عبارت‌اند از:

  1. تورم و گرفتگی در بینی
  2. حالت تهوع
  3. درد خفیف تا متوسط
  4. بی حسی در ناحیه بینی و اطراف آن
  5. کبودی

مشکلات بویایی و چشایی بعد از جراحی بینی و کاهش خطرات

از آن‌جایی که از دست دادن حس بویایی و چشایی به التهاب و تورم بینی مرتبط است، باید اقدامات لازم را برای اطمینان از بهبودی کامل خود به بهترین شکل ممکن انجام دهید. استراحت کنید، مایعات مفید زیادی بنوشید، از استعمال دخانیات تا چند هفته بعد از جراحی خودداری کنید و از فعالیت‌هایی که می‌تواند به بینی شما آسیب برساند (مانند ورزش‌های خاصی که خطر ضربه را به همراه دارند) پرهیز کنید.
مشکلات بویایی و چشایی بعد از جراحی بینی | جراح بینی اصفهان - جراح فک اصفهان

دکتر بهنام خرمی ، جراح بینی اصفهان – جراح فک اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید.

 

چقدر طول می‌کشد تا مشکلات بویایی و چشایی بعد از جراحی بینی برگردد؟

با کاهش تدریجی تورم و التهاب بعد از جراحی، ادراک حسی بینی بهبود می‌یابد و بوها و مزه‌ها را دوباره حس می‌کنید. در اکثر بیماران حدود 4 تا 6 هفته طول می‌کشد تا حس بویایی به طور کامل بازگردد. در موارد بسیار نادر، برخی از افراد پس از جراحی بینی دچار از دست دادن دائمی بویایی شده‌اند. این یک نتیجه غیر معمول و نادر است.

آیا حس بویایی من با جراحی بینی تغییر می‌کند؟

این غیر معمول نیست که بیماران پس از عمل بینی نگران حس بویایی و چشایی خود باشند. تورم بینی به طور موقت راه‌های جریان هوا در ساختار بینی را مسدود می‌کند و توانایی بویایی را محدود می‌کند. در نتیجه، توانایی چشایی بیمار نیز تحت تأثیر قرار خواهد گرفت. همان‌طور که التهاب پس از جراحی به تدریج از بین می‌رود، ادراک حسی بینی مانند چشایی و بویایی بهبود می‌یابد. معمولاً حدود 4 تا 6 هفته طول می‌کشد تا به طور کامل بازگردد، و در برخی موارد، بیماران بهبودی را گزارش می‌دهند.
یک اتفاق استثنایی نادر است که بیماران دچار از دست دادن طولانی مدت حس بویایی یا آسیب به عصب بویایی خود شوند.

 

صفحه ی دکتر بهنام خرمی را در کلینیک 24 مشاهده نمایید.


مطالب پیشنهادی سایت دکتر بهنام خرمی (بهترین جراح بینی اصفهان):

حس بویایی و رینوپلاستی

تاثیر جراحی بینی بر حس بویایی

عمل پولیپ بینی

عمل پولیپ بینی

عمل پولیپ بینی

درمان توده‌های انگور مانند داخل بینی

هدف اصلی این عمل جراحی، بهبود چشایی، بویایی، کاهش خروپف و همچنین بهبود عملکرد تنفسی است. در این عمل، جراح ممکن است به درخواست بیمار عمل زیبایی بینی را هم انجام دهد.

آیا پزشک عمل پولیپ بینی را برای شما توصیه کرده است؟ برخی از افراد به مشکلاتی مانند پولیپ بینی مواجه‌اند. پولیپ بینی در واقع تورم‌هایی به اندازه انگور در پوشش بینی هستند. پولیپ‌ها می‌توانند به حالت‌های مختلفی در بینی ایجاد شوند و موجب انسداد بینی شما شوند.

در بسیاری از مواقع پولیپ‌ها مشکلی ایجاد نمی‌کنند، اما در اکثر موارد ممکن است موجب بروز مشکلاتی خصوصاً کاهش حس بویایی یا ایجاد عفونت‌های سینوسی شوند.

در واقع پولیپ‌های بینی را می‌توان توده‌های خوش‌خیمی در نظر گرفت که می‌توانند در نزدیکی جلوی بینی، دورتر یا در سینوس‌ها قرار بگیرند. برای رفع مشکلاتی که به دنبال پولیپ‌ها ایجاد می‌شوند یکی از روش‌های انتخابی جراحی یا پولیپکتومی بینی است.

این روزها افراد بسیار زیادی را می‌توان یافت که از پولیپ بینی رنج می‌برند و سعی دارند تا با انجام عمل پولیپ بینی برای همیشه از شر این بیماری خلاص شوند. در حال حاضر روش‌های مختلفی برای جراحی پولیپ بینی وجود دارند که هر کدام ویژگی‌ها و ساختار خاص خود را دارند. برای هر کدام از این روش‌ها بایستی به نکات و مراقبت‌های خاصی توجه داشته باشید؛ چرا که این مراقبت‌ها می‌توانند تاثیرات بسیار زیادی بر روی نتایج دریافتی شما داشته باشند.

عمل پولیپ بینی را در هر سنی می‌توان انجام داد اما بهترین زمان برای این عمل بازه سنی 20 تا 50 سالگی است. انتخاب یک پزشک معالج مجرب در این زمینه اهمیت بسیار زیادی دارد و موضوعی است که توصیه داریم به سادگی از کنار آن عبور ننمایید. هم‌چنین، در راستای مدت زمان انجام این عمل جراحی بایستی براساس تعداد پولیپ‌ها، اندازه آن‌ها و روش‌های جراحی تصمیم گرفت.

عمل پولیپ بینی و روش‌های آن

در حال حاضر روش‌های متفاوتی برای درمان پولیپ بینی وجود دارند که شامل داروهای گیاهی نیز می‌شوند؛ اما لازم است بدانید عمل پولیپ بینی بهترین روش برای درمان این بیماری به شمار می‌رود.

جراحی بینی به سه روش انجام می‌پذیرد که در ادامه به بررسی دقیق‌تر هر کدام خواهیم پرداخت.

  • جراحی پولیپکتومی بینی

از این روش به عنوان متداول‌ترین راهکار برای درمان پولیپ بینی یاد می‌شود. این جراحی را می‌توان با استفاده بی‌حسی و یا بیهوشی انجام داد و نکته‌ای که وجود دارد این است که در این راستا پزشک شما بایستی تصمیم بگیرد. عملکرد این نوع عمل پولیپ بینی به این شکل است که پزشکان متخصص گوش و حلق و بینی ابتدا دستگاه‌های خاصی وارد بینی نموده و در گام بعد اقدام به جدا نمودن پولیپ‌های ایجاد شده در بینی شما می‌نمایند. توصیه داریم چنین درمان‌هایی را حتما به پزشکان مجرب بسپارید.

  • جراحی آندوسکوپی سینوسی

دومین راهکار برای این نوع عمل بینی و از بین بردن پولیپ بینی روش آندوسکوپی سینوسی است که عمدتا زمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد که نتوان با استفاده از روش قبل پولیپ را درمان نمود. پزشکان این روش را زمانی کاربردی می‌دانند که اندازه پولیپ‌ها بزرگ شده و با استفاده از دستگاه‌های مکش نتوان آن‌ها را از بخش داخلی بینی جدا کرد. در این روش ابتدا بیمار با استفاده از بی‌حسی و یا بیهوشی برای جراحی آماده می‌شود. در گام بعد یک لوله باریک و نازک توسط پزشک وارد بینی بیمار شده و وضعیت و مکان دقیق قرارگیری پولیپ مورد بررسی قرار می‌گیرد.

نکته‌ای که لازم است بدانید این است از بین بردن پولیپ‌ها نیز در این روش به همین لوله‌های باریک و نازک انجام می‌پذیرد و پس از پایان فرآیندهای موردنیاز، پزشک بخش داخلی بینی را با آب نمک و یا اسپری شستشو می‌دهد. این کار در عمل پولیپ بینی موجب جلوگیری از ایجاد دوباره پولیپ بینی شده و التهابات به وجود آمده را از بین می‌برد.

  • عمل پولیپ بینی با لیزر

این روزها با توجه به رشد و پیشرفت قابل توجه‌ای که در عرصه پزشکی شاهد می‌باشید عمل پولیپ بینی با استفاده از لیزر نیز انجام می‌پذیرد. در این روش از اشعه‌های خاصی برای از بین بردن پولیپ‌ها استفاده می‌شود و زمانی کاربرد دارد که اندازه پولیپ‌ها کوچک باشد. این روش اثربخشی بسیار زیادی داشته و می‌تواند به افرادی که از پولیپ بینی رنج می‌برند کمک‌های شایانی نماید.

عمل پولیپ بینی | جراح بینی اصفهان - جراح فک اصفهان

دکتر بهنام خرمی ، جراح بینی اصفهان – جراح فک اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید.

انجام هم‌زمان عمل پولیپ بینی و دیگر جراحی‌ها

آیا می‌توان به طور هم‌زمان عمل پولیپ بینی و دیگر جراحی‌ها را انجام داد؟ این پرسشی است که ممکن است ذهن شما را نیز به خود مشغول نموده باشد. در پاسخ به این پرسش باید بگوییم بله امکان انجام هم‌زمان جراحی پولیپ بینی با دیگر جراحی‌ها وجود دارد.

برخی ممکن است به انحراف بینی نیز مبتلا باشند. در چنین شرایطی می‌توان علاوه بر درمان انحراف بینی اقدام به درمان پولیپ نیز نمود. هم‌چنین، هم‌زمان با عمل زیبایی بینی امکان جراحی پولیپ بینی وجود دارد.

مهم‌ترین مراقبت‌های بعد از جراحی پولیپ بینی

توجه داشته باشید، پس از پایان عمل جراحی خود لازم است تا نکات مهمی را رعایت کنید. این نکات می‌توانند اثرات قابل توجه‌ای روی نتایج نهایی جراحی شما داشته باشند؛ بنابراین توصیه داریم به سادگی از کنار آن‌ها عبور ننمایید.

از مهم‌ترین مراقبت‌های بعد از عمل پولیپ بینی موارد زیر را می توان تشریح نمود.
  1. از قرارگرفتن در مناطقی که گرد و غبار دارد اجتناب نمایید.
  2. به مدت 2 هفته استعمال دخانیات را قطع کنید.
  3. به مدت 2 هفته مصرف نوشیدنی‌های گرم را کنار بگذارید.
  4. طبق دستورات پزشک خود عمل نموده و تمامی داروهای تجویز شده را مرتب مصرف کنید.
  5. از انجام حرکات سنگین و فعالیت‌های ورزشی بپرهیزید.
  6. حداقل 1 هفته رانندگی نکنید.

شما پس از پایان عمل پولیپ بینی می‌توانید لیست کاملی از مراقبت‌ها را از پزشک خود دریافت نمایید.

صفحه ی دکتر بهنام خرمی را در کلینیک 24 مشاهده نمایید.


مطالب پیشنهادی سایت دکتر بهنام خرمی (بهترین جراح بینی اصفهان):

برای جلوگیری از ابتلا به پولیپ بینی چه باید کرد؟

چطور متوجه پولیپ بینی خود شویم؟

در مورد تزریق چربی در گونه بیشتر بدانید!

در مورد تزریق چربی در گونه بیشتر بدانید!

در مورد تزریق چربی در گونه بیشتر بدانید!

عوارض جانبی تزریق چربی در گونه چیست؟

برخی عوارض جانبی احتمالی تزریق چربی در گونه ، شامل:

  1. کبودی،
  2. درد،
  3. قرمزی،
  4. عدم تقارن،
  5. آهکی شدن چربی و نکروز چربی می باشد.

البته، احتمال بروز همه این موارد در صورت سپردن درمان به دست یک متخصص با تجربه و ماهر، به حداقل و گاهی صفر می رسد.

هزینه تزریق چربی در گونه

تزریق چربی در گونه ، روندی است که هزینه آن متناسب با فاکتورهای متعددی، متغیر می باشد. برخی از این فاکتورها شامل میزان تبحر و تجربه بیمار، موقعیت جغرافیایی محل درمان، تعداد جلسات مورد نیاز برای درمان، میزان پیچیدگی روند و برخی فاکتورهای دیگر، می باشد.

اقدامات قبل از تزریق کردن چربی به گونه

  1. متوقف نمودن مصرف داروهای رقیق کننده خون
  2. توقف استعمال سیگار به مدت 4 هفته قبل از روند
  3. عدم مصرف الکل یا داروهای رژیمی به مدت 2 روز قبل از روند

در طول روند تزریق چربی در گونه

  • نخست روند لیپوساکشن انجام می شود.
  • سپس چربی برای تزریق، پالایش می شود.
  • چربی به گونه ها تزریق می شود.

بلافاصله بعد تزریق کردن چربی به گونه ها

  1. قرمزی و تورم در گونه ها ایجاد می شود.
  2. قرمزی، تورم و کبودی، در ناحیه لیپوساکشن شده نیز ایجاد می شود.
  3. زمان ریکاوری بر حسب دامنه روند لیپوساکشن، متغیر می باشد.
  4. تورم در طول دوره 6 هفته ای بعد از روند، فروکش می کند.
  5. استراحت کرده و از فعالیت‌های سنگین خودداری نمایید.
  6. به ناحیه تحت درمان فشار وارد نکنید یا آن را ماساژ ندهید.
  7. کمپرس سرد استفاده کنید تا تورم و کبودی کاهش یابد.
  8. مصرف داروهای تجویز شده را دنبال کنید.
  9. در موقع خواب سرتان را بالا نگه دارید.
  10. نوشیدن مایعات فراوان و پیروی از دستورالعمل‌های پزشکی را فراموش نکنید.

در مورد تزریق چربی در گونه بیشتر بدانید! | جراح بینی اصفهان - جراح فک اصفهان

دکتر بهنام خرمی ، جراح بینی اصفهان – جراح فک اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید.

آیا تزریق چربی روش ایمنی است؟

تزریق چربی به طور کلی به عنوان یک روش ایمن در نظر گرفته می‌شود، به ویژه وقتی توسط یک جراح متخصص و با تجربه انجام شود. این روش شامل برداشت چربی از یک ناحیه از بدن و تزریق آن به ناحیه‌ای دیگر است، که می‌تواند به افزایش حجم و بهبود شکل در ناحیه هدف کمک کند. با این حال، همچون هر روش جراحی دیگری، تزریق چربی نیز می‌تواند با خطراتی مانند عفونت، کبودی، تورم و گاهی اوقات نارضایتی از نتایج همراه باشد. مشورت با پزشک، بررسی وضعیت سلامتی و داشتن انتظارات واقع‌ بینانه کلیدی است برای کاهش این خطرات و افزایش ایمنی و موفقیت روش.

آیا جای زخمی از تزریق چربی در گونه باقی می ماند؟

خوشبختانه، بر خلاف سایر روندهای جراحی، چربی تزریق شده در گونه معمولاً جای زخمی بر جای نمی گذارد. چربی به وسیله میکروکانولاهای بسیار کوچک به گونه تزریق شده و در نتیجه جای زخم بر جای مانده از آن، اصلاً قابل ملاحظه نیست. برش های دسترسی به ناحیه درمان، با سوزن های بسیار کوچک ایجاد می شوند و در نتیجه، بدون بر جای ماندن جای زخم، بهبود می یابند.

ماندگاری نتایج حاصله تزریق کردن چربی به گونه چقدر است ؟

نتیجه این تکنیک، بعد از روند، قابل ملاحظه می باشد. البته برای دستیابی به نتیجه مطلوب، چندین درمان مورد نیاز است. بعلاوه، جراح پلاستیک شما، بمنظور حفظ نتیجه درمان، جلسات نگهداری یا شارژ را هر یک سال تا پنج سال بر حسب نیازهای فردی هر داوطلب، تجویز می نماید.

یکی از مزیت های اصلی تزریق چربی در گونه، دائمی بودن نتیجه آن است. تکنیک برداشت و تزریق چربی، بیشترین تاثیر مثبت خود را بر جای می گذارد. ذرات چربی تزریق شده درصفحات مختلف بافت، بهترین شانس را برای زنده ماندن سلول چربی تزریق شده با استفاده از منابع اطراف، فراهم می آورد.

اگر حجم بزرگی از چربی در بافت یک ناحیه تزریق شود، چربی مرکزی، نمی تواند در بافت تلفیق شود و عمدتاً توسط بدن جذب می شود. زنده ماندن چربی تزریق شده، به میزان زنده ماندن پوست در ناحیه پیوند وابسته است. حتی در بهترین روند های تزریق نیز بخشی از چربی، توسط بدن جذب می شود. اصولاً بیشترین درصد چربی در نواحی زنده می ماند که در زمان تزریق، بستر بافت ساکن و کم حرکت تر باشد.

صفحه ی دکتر بهنام خرمی را در کلینیک 24 مشاهده نمایید.


مطالب پیشنهادی سایت دکتر بهنام خرمی (بهترین جراح بینی اصفهان):

تزریق ژل یا تزریق چربی در گونه

تزریق چربی

تزریق ژل یا تزریق چربی در گونه

تزریق ژل یا تزریق چربی در گونه

تزریق ژل یا تزریق چربی در گونه

تزریق چربی در گونه یکی از جراحی های زیبایی محسوب می شود.

که بیشتر خانم ها برای چاق شدن صورت بدون اینکه تناسب اندام شان بهم بخورد، از روش تزریق چربی استفاده می کنند. گونه های تکیده و لاغر، چهره شما را مسن، بیمار و خسته نشان می دهد. تلاش برای برجسته سازی گونه اغلب با افزایش وزن هم نا موفق است، زیرا صورت آخرین قسمتی است که با افزایش وزن، چاق می شود و با لاغر شدن نیز اولین منطقه ای که حجم کم می کند، صورت و گونه است.

تزریق در چربی گونه

به گفته متخصصان زیبایی، تنها سه روش برای گونه گذاری وجود دارد.

  1. تزریق فیلر
  2. قرار دادن پروتز
  3. جراحی استخوان گونه

گروهی بر این باورند که تزریق چربی در گونه بهترین گزینه است زیرا از بدن خود فرد گرفته می شود و بیشترین سازگاری را با بافت پوست دارد. در مقابل، گروهی معتقدند چربی و ژل خیلی سریع جذب می شوند و ممکن است، نتیجه متقارن نباشد.

بعضی ها هم پروتز را بهترین گزینه می دانند زیرا بیشترین میزان تقارن را ایجاد کرده و ماندگاری و ثبات دائمی دارد. تعدادی از بیماران با جراحی فک و جلو کشیدن استخوان گونه به بهترین نتیجه می رسند.

بهترین نقاط برای برداشت چربی کدامند؟

بهترین نقاط برداشت چربی در افراد مختلف متغیر می باشد. منطقه ‌ای مناسب است که چربی آن با رژیم غذایی کم نمی‌شود. عموما بهترین مناطق قسمت خارجی ران و باسن هستند. اما به طور کلی تقریبا از چربی زیر پوست در تمام نقاط بدن می توان بهره برد ولی نواحی پهلو ها ،ران ها، کنار زانو وزیر شکم معمولا چربی مقاوم تری دارد.

چربی مورد نیاز برای تزریق معمولاً از مناطقی برداشته می‌شود که دارای چربی اضافی هستند و افراد مایل به کاهش حجم آن‌ها هستند. این مناطق شامل:

1. شکم: یکی از رایج‌ترین مناطق برای برداشت چربی به دلیل وجود چربی اضافی.

2. پهلوها: ناحیه‌ای دیگر با تمایل به تجمع چربی، که برای شکل‌دهی به تناسب اندام مناسب است.

3. ران‌ها: به ویژه ناحیه‌ی خارجی و داخلی ران که ممکن است چربی اضافی داشته باشد.

4. پشت: نواحی اطراف کمر و زیر شانه‌ها که می‌توانند منبع خوبی برای چربی باشند.

5. باسن: در برخی موارد، چربی از ناحیه باسن برداشته می‌شود تا در جای دیگری مورد استفاده قرار گیرد.

تزریق ژل یا تزریق چربی در گونه | جراح بینی اصفهان - جراح فک اصفهان

دکتر بهنام خرمی ، جراح بینی اصفهان – جراح فک اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید.

تزریق ژل یا تزریق چربی در گونه

تزریق به دو صورت چربی یا ژل انجام می شود. هر یک مزایا و معایب خاص خود را دارند. از نکته های مثبت هر دو، آن است که بدون بیهوشی انجام می شود و به صورت سر پایی می باشد. ولی از آنجایی که برای تزریق از نسج نرم و مایع استفاده می شود شاید نتوان قرینگی صد درصد در دو طرف صورت مشاهده کرد.

حدود دو سوم چربی های تزریق شده به صورت طبیعی به مدت چند هفته جذب بدن شده و حجم باقی مانده را نمی توان تخمین زد. ژل نیز که از هیالورونیک اسید یا مایع میان بافتی بدن انسان تشکیل شده است، پس از 8 تا 10 ماه کاملا جذب می شود. تزریق فیلر اصولا نباید باعث کبودی و تورم قابل توجه شود مگر اینکه حین تزریق سوزن ناخواسته وارد رگ یا یک منبع خون دهنده شود.

لازم به ذکر است پس از انجام عمل جراحی بینی ، ممکن است تا جراح بینی به شما پیشنهاد کند تا به منظور ایجاد تناسب بیشتر میان اعضای صورت تزریق چربی در گونه انجام دهید.

چه کسانی داوطلب ایده آل برای تزریق چربی در گونه محسوب می شوند؟

داوطلبین ایده آل برای تزریق چربی به گونه، افرادی هستند که گونه های آنها بنا به دلایل مختلفی از قبیل از دست رفتن حجم بافت در اثر:

  • بالا رفتن سن،
  • آسیب دیدگی،
  • کاهش قابل ملاحظه وزن،
  • عوامل ژنتیک
  • بدشکلی های مادرزادی،

نیاز به برجسته شدن داشته باشد.

این روش برای آن دسته از افرادی که به ناهنجاری های متابولیسم چربی یا انعقاد خون مبتلا هستند، دارای مشکلات پزشکی مزمن یا عفونت حاد بوده یا وزن بدن آنها پایین می باشد و از منابع چربی کافی برخوردار نیستند، گزینه مناسبی محسوب نمی شود.

ریکاوری میانگین مرتبط با تزریق چربی در گونه ها

در پی این روش، تورم و کبودی که اغلب ظرف 10 روز فروکش می کند، تجربه خواهد شد. البته بخشی از این تورم، گاهی تا 6 هفته ماندگار خواهد بود. کمپرس های سرد برای کاهش دادن تورم می تواند مفید واقع شود. بیشتر بیماران ظرف 2 روز به محل کار خود بازگشته و فعالیت های نرمال خود را بعد از یک هفته از سر می گیرند.

صفحه ی دکتر بهنام خرمی را در کلینیک 24 مشاهده نمایید.


مطالب پیشنهادی سایت دکتر بهنام خرمی (بهترین جراح بینی اصفهان):

آشنایی با جراحی زاویه سازی صورت

قرار دادن پروتز گونه

بعد از جراحی بینی چه باید کرد ؟

بعد از جراحی بینی چه باید کرد ؟

بعد از جراحی بینی چه باید کرد ؟

یک روز بعد از عمل بینی

  1. بعد از جراحی بینی همانند قبل از آن باید نکاتی توسط فرد رعایت شود که این نکات توسط جراح به فرد بیان خواهد شد.
  2. تا چند ساعت اول پس از عمل ، بیمار حالت تهوع و سر گيجه مختصری خواهد داشت که نباید از این امر نگران باشد چرا که مسئله ای طبیعی است.
  3. گاهی اوقات در ساعات اوليه بعد از عمل جراحی ، ممکن است بیمار احساس سرماخوردگی و گلودرد داشته باشد که این موضوع ناشی از استفاده لوله بيهوشی در حین عمل است و در این راستا خوردن مايعات گرم می تواند کمک كننده باشد.
  4. سعی کنید چند روز اول بعد از عمل زیبایی بینی را به خوبی استراحت کنید.
  5. خوردن بعد از جراحی را، حدود ۴ ساعت بعد از عمل شروع کنید، چرا که پس از این مدت اثر داروهای بیهوشی کمتر شده و احتمال حالت تهوع و غیره کاهش می یابد.
  6. خوردن را با غذاهای آبکی و رقیق شروع کنید.
  7. سعی کنید در روز های اول پس از جراحی برای کاهش تورم و کیودی از کمپرس سرد استفاده کنید. همچنین می توانید با خوردن آب کرفس این روند را سریع تر نمایید.

بعد از جراحی بینی چه باید کرد ؟

این سوال تقریبا تمامی مراجعه کنندگان به دکتر است. چرا این سوال جز پر تکرار ترین سوالات است و پزشکان به رعایت نکات بعد از جراحی بینی بسیار توجه می کنند؟ زیرا با رعایت دقیق و درست این مراقبت ها، فرد می تواند به نتیجه ایده آل از عمل زیبایی دست یابد.

  • پس از عمل ، داخل بینی بیمار تامپون قرار داده نخواهد شد ، لذا تا دو روز ( ۴۸ ساعت ) بعد از عمل از بینی وی خونابه خارج می شود. بیمار به هیچ عنوان نباید جهت تمیز کردن این خونابه ها به طور مکرر از دستمال كاغذی استفاده نماید ؛ زیرا این کار سبب ایجاد آلودگی شده و بهترین راه به این منظور استفاده از گاز استریل می باشد.
  • طی روزهای اول بعد از عمل ، بیمار باید زير كمر خود چند بالش قرار داده و در حالت نيمه نشسته بخوابد ؛ به نحوی که سر و سینه او بالاتر از سطح پاها قرار گیرد.

 

  • همچنین لازم به ذکر است که افراد بعد از عمل باید به مدت ۲ الی ۳ هفته فقط به صورت طاقباز بخوابند و از خوابیدن به شکم و پهلو اجتناب نمایند.

 

  • توجه داشته باشید که تا ٧٢ ساعت بعد از عمل ، تورم و کبودی افزايش یافته. و از روز چهارم به بعد تدریجا رو به کاهش خواهد رفت.

بعد از جراحی بینی چه باید کرد ؟ | جراح بینی اصفهان - جراح فک اصفهان

 

دکتر بهنام خرمی ، جراح بینی اصفهان – جراح فک اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید.
  • بعد از عمل کردن بینی مراقب باشید گچ بینی خیس نشود.

 

  • حتما برای برداشتن گچ بینی و زدن چسب بینی به جراح بینی خود مراجعه کنید.

 

  • بعد از جراحي بینی از رفتن به مکان های شلوغ خودداری کنید چرا که ممکن است به بینی شما ضربه وارد شود.

 

  • داروهایی را که جراح بینی برایتان تجویز نموده است به صورت کامل و راس ساعت استفاده کنید.

 

صفحه ی دکتر بهنام خرمی را در کلینیک 24 مشاهده نمایید.


مطالب پیشنهادی سایت دکتر بهنام خرمی (بهترین جراح بینی اصفهان):

مراحل جراحی بینی

انواع مدل های بینی و جراحی آن ها

مراحل جراحی بینی

مراحل جراحی بینی

مراحل جراحی بینی

مراحل کامل جراحی بینی را می توان به صورت زیر شرح داد:

  • مرحله اول: انتخاب جراح بینی

برای انجام جراحی بینی لازم است به نزد بهترین جراح بینی مراجعه کنید، جراحی که بیماران آن رضایت کافی از عمل دارند. همچنین نمونه کارهای واقعی و متعددی را در صفحات اجتماعی خود برای مراجعه کنندگان ارائه می دهد. دارای سابقه و تجربه بالا و کافی است. در نتیجه می توان انتخاب یک جراح مناسب برای انجام این عمل را اولین و مهم ترین گام بیان کرد. چرا که جراح بینی تاثیر بسزایی در نتیجه رینوپلاستی دارد.

انتخاب یک جراح بینی مناسب برای هر شخصی دارای معیار های متفاوتی است . زیرا برخی از مراجعه کنندگان برای عمل زیبایی بینی قصد دارند تا بینی خود را به شکل فانتزی و عروسکی عمل کنند. منتها شاید پزشک مد نظر آن ها با این روش مخالف بوده و این روش را انجام ندهد. یا برخی از مراجعه کنندگان برای انجام جراحی زیبایی بینی خواستار رفع پولیپ خودهستند، اما ممکن است که پزشک منتخب آن ها در این زمینه تجربه کافی نداشته باشد.

درنتیجه برای انتخاب یک جراح مناسب باید پرس و جو و تحقیقات زیادی را انجام دهید. پس از تهیه لیستی از بهترین جراحان بینی درباره میزان تحصیلات، سوابق کاری و غیره تحقیق کنید. همچنین عکس های قبل و بعد از جراحی را برای تصمیم گیری بهتر مشاهده نمایید یا به صورت حضوری برای مشاهده نمونه کارهای دکتر و یا رضایت بیماران به مطب آن ها مراجعه کنید.

پس از تصمیم گیری و انتخاب جراح بینی برای مشاوره و ویزیت اولیه به مطب او رفته و انتظارات خود را از انجام عمل به جراح بگویید تا شما را به درستی راهنمایی کند. به این نکته توجه داشته باشید که از عمل زیبایی بینی انتظارات معقولانه ای داشته باشید. تا نه تنها رضایت کافی بعد عمل را به دست آوردید بلکه به تنفس و سیستم تنفسی شما اختلالی وارد نشود.

  • مرحله دوم: انجام اقدامات قبل از جراحی زیبایی بینی

بعد از اینکه جراح مناسب برای انجام عمل بینی انتخاب کردید وارد مرحله دوم می شویم یعنی باید مواردی را که قبل از رفتن به اتاق عمل لازم است که بدانید در این قسمت بیان خواهیم کرد.

دو هفته قبل از رفتن به اتاق عمل

برای انجام جراحی بینی آزمایشاتی لازم است که فرد باید حتما آن آزمایشات را به صورت کامل در یک آزمایشگاه معتبر انجام دهد. تا نتایج به دست آمده مورد اعتماد پزشک باشد. این آزمایشات باید به همراه عکس رادیولوژی برای عمل بینی ، نزد پزشک برده شود و دکتر بعد از بررسی آزمایشات و عکس رادیولوژی نتیجه و تاریخ نهایی برای عمل را به شما بیان خواهد کرد.

سعی کنید به مدت دو هفته قبل از جراحی، از دخانیات استفاده نکنید.

در صورتی که به دارویی حساسیت دارید یا داروی خاصی استفاده می کنید جراح بینی را در جریان بگذارید.

مراحل جراحی بینی | جراح بینی اصفهان - جراح فک اصفهان

دکتر بهنام خرمی ، جراح بینی اصفهان – جراح فک اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید.
شب قبل از جراحی

شب قبل از جراحی بینی ، فرد باید استحمام نماید چرا که تا مدتی بعد از رینوپلاستی نمی تواند استحمام کند.
شام سبک میل کرده و حدود ۶ الی ۸ ساعت قبل از عمل ناشتا باشد تا حین عمل ، معده خالی باشد.
حتما یک لباس جلو باز برای پوشیدن پس از رینوپلاستی همراه خود داشته باشید، چرا که بخاطر جراحی نمیتوانید از سر لباس بپوشید. پس قبل از عمل وسایل مورد نیاز را آماده کنید.

  • مرحله سوم: قبل از رفتن به اتاق عمل

روز عمل بینی فرد با یک همراه حدود یک ساعت قبل از زمانی که تعیین شده، باید در کلینیک حضور داشته باشد.
بعد از آمادگی برای انجام عمل فرد همراه یک پرستار به اتاق عمل راهنمایی می گردد.
بعد از وارد شدن فرد به اتاق عمل و پوشیدن لباس مخصوص آماده عمل کردن بینی می شود.
پزشک متخصص بیهوشی کمتر از ۱ دقیقه بیمار را برای انجام عمل آماده می کند.

مراحل جراحی در اتاق عمل

این جراحی جز دسته از عمل هایی است که باید فرد در آن بیهوش شود. بعد از بی هوشی بیمار، جراح باتوجه به ایرادات موجود در بینی فرد مراجعه کننده و انتظاراتی که بیمار از این عمل زیبایی بینی دارد جراحی را با انتخاب یکی از روش های جراحی باز و یا بسته که جراح بینی تشخیص خواهد داد انجام خواهد شد.
بعد از اعمال تغییرات پوست سر جای خود برگردانده می شود و با بخیه و قرار دادن اسپیلینت پانسمان خواهد شد.
سپس فرد به ریکاوری منتقل می گردد و بعد از کسب هوشیاری لازم به بخش انتقال خواهد یافت.
فرد بعد از ۴ الی ۶ ساعت اگر وضعیت نرمالی داشته باشد، ترخیص خواهد شد.

صفحه ی دکتر بهنام خرمی را در کلینیک 24 مشاهده نمایید.


مطالب پیشنهادی سایت دکتر بهنام خرمی (بهترین جراح بینی اصفهان):

مراحل جراحی زیبایی بینی

انواع بیهوشی در جراحی بینی

دوره نقاهت و مراقبت‌های بعد از جراحی اتوپلاستی

دوره نقاهت و مراقبت‌های بعد از جراحی اتوپلاستی

دوره نقاهت و مراقبت‌های بعد از جراحی اتوپلاستی

بعد از جراحی اتوپلاستی

  • حدود 24 ساعت بعد از جراحی پانسمان گوش برداشته می‌شود و نیاز به پانسمان مجدد نیست. در این مدت امکان خروج ترشحات و خونابه طبیعی است و جای نگرانی ندارد.
  • بعد از گذشت 24 ساعت می‌توانید حمام کنید و قسمت پشت گوش را با آب و شامپو بچه بشویید. بعد از حمام یک لایه پماد جنتامایسین یا ویتامین آ چشمی روی بخیه بزنید (نیازی به پانسمان مجدد نیست).
  • تا 1 هفته بعد از جراحی، هر 8 ساعت یک بار شستشوی گوش ادامه پیدا کند. بعد از هفته اول، یک بار شستشو در طول روز کافی است.
  • به مدت 10 شب موقع خواب از هدبند استفاده کنید. توجه کنید که هدبند فشار زیادی به گوش ها وارد نکند.
  • 3 هفته بعد از جراحی بخیه ها کشیده می‌شوند. درصورتی که از بخیه جذبی استفاده شده باشد، حدود دوماه بعد از جراحی بخیه ها جذب می‌شوند.
  • به طور کلی گوش شما حدود یک ماه تا دوماه ورم خواهد داشت.
  • به مدت 6 ماه از ضربه به گوش و کشیدگی گوش، جلوگیری شود.

 

درمان گوش برجسته در خانه امکانپذیر است؟

در اغلب موارد دلیل اصلی برجستگی گوش، فرم نامناسب غضروف‌های آن است. با بالا رفتن سن، غضروف‌های گوش انعطلاف خود را به مرور از دست می‌دهند و ایجاد تغییر در فرم آن‌ها به کمک روش‌های عادی امکان پذیر نیست. پس اگر به دنبال درمان دائمی گوش برجسته هستید، درمان گوش برجسته در خانه برایتان امکان پذیر نخواهد بود و نیاز دارید به متخصص مراجعه کنید.

درمان گوش برجسته بدون جراحی امکانپذیر است؟

اگر در سنین نوزادی تشخیص داده شود، امکان درمان گوش برجسته بدون جراحی وجود دارد. در این حالت به کمک نصب آتل‌هایی در گوش نوزاد به مرور فرم نامناسب گوش اصلاح می‌شود. در مقابل در سنین بالا دیگر امکان درمان دائمی بدون جراحی وجود ندارد و موثرترین روش درمان، جراحی است.

چسب گوش بزرگسالان چیست و چه تاثیری در درمان گوش برجسته دارد؟

چسب گوش در واقع همان چسب معمولی است که برای جلوگیری از تا شدن گوش‌ها هنگام خوابیدن به پهلو در نوزادان استفاده می‌شود. به دلیل انعطاف بالای غضروف گوش در نوزادان، برخی از والدین با استفاده از این چسب‌ها درصدد جلوگیری از تا شدن گوش نوزاد بر‌می‌آیند تا گوش فرم برجسته به خود نگیرد. این چسب‌ها تاثیری در درمان گوش برجسته در بزرگسالان ندارند و شاید به صورت موقت در حد چند ساعت به مخفی کردن برجستگی گوش کمک کند.

دوره نقاهت و مراقبت‌های بعد از جراحی اتوپلاستی | جراح بینی اصفهان - جراح فک اصفهان

دکتر بهنام خرمی ، جراح بینی اصفهان – جراح فک اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید.

عوارض عمل گوش برجسته چیست؟

عمل گوش برجسته، عملی سبک به حساب می‌آید و در صورتی که جراح کار خود را به خوبی انجام دهد، هیچگونه عوارضی برای فرد ایجاد نمی‌کند. عمل گوش برجسته به هیچ عنوان برای قدرت شنوایی مشکلی ایجاد نمی‌کند. بیمار در 2 هفته اول بعد از عمل باید به توصیه‌ها و مراقبت‌های بعد از عمل به خوبی عمل کند تا محل برش جراحی به خوبی ترمیم شود و عفونت و زخم ایجاد نشود.

گوش بل بلی به چه معناست؟

گوش بلبلی در واقع همان گوش برجسته است. لازم به ذکر است، کسانی که دچار گوش بل بلی هستند، هیچ تفاوتی از نظر ضریب هوشی با همسالان خود ندارند.

درمان گوش برجسته نوزاد با چه روش‌هایی ممکن است؟

چون غضروف گوش در دوران نوزادی هنوز انعطاف‌پذیر است، می‌توان برای درمان آن از روش درمان بدون جراحی استفاده کرد. این کار با نصب آتل گوش انجام می‌شود و فرم گوش به مرور زمان اصلاح می‌شود.

صفحه ی دکتر بهنام خرمی را در کلینیک 24 مشاهده نمایید.


مطالب پیشنهادی سایت دکتر بهنام خرمی (بهترین جراح بینی اصفهان):

روش جراحی اتوپلاستی

عمل اتوپلاستی چیست؟

علت و علائم گوش برجسته

علت و علائم گوش برجسته

علت و علائم گوش برجسته

علت ایجاد گوش برجسته چیست؟

اگر قسمت بالا یا میانی گوش شما برجسته است، می‌تواند به دلیل چین خوردگی باشد. در اکثر افراد، گوش‌ برجسته ناشی از رشد ناقص چین خوردگی‌های گوش است. هنگامی که چین‌های گوش به درستی تشکیل نشوند، باعث بیرون آمدن لبه‌ی خارجی گوش می‌شوند. دلیل اصلی این رشد ناقص، عوامل ژنتیکی و وارثت است.

گوش‌های ناهمواری که به دور از سر نمایان می‌شوند به دلایل ژنتیک، نقایص مادرزادی و ضربه ایجاد می‌شوند. چین خوردگی‌های رشد نیافته گوش، می‌توانند گوش‌ها را به سمت جلو خم کرده و باعث فاصله گرفتن آن‌ها از جمجمه شوند. بیشتر روش‌های جراحی، به طور خاص بر حل این مسئله تمرکز دارند.

دلیل دیگر ایجاد گوش برجسته این است که لاله‌ گوش به شکلی تشکیل شود که باعث بیرون زدگی و دور شدن گوش از سر شود. برای درمان این مشکل معمولا بافت تشکیل دهنده‌ی لاله‌ی گوش را برمی‌دارند.

گاهی اوقات ترکیبی از این 2 عامل، باعث گوش برجسته می‌شود. لذا تشخیص دلیل به وجود آمدن برجستگی گوش در انتخاب روش جراحی آن بسیار موثر و تاثیرگذار بوده و لازم است توسط پزشک متخصص بررسی شود

 

علائم گوش برجسته چیست؟

گوش‌ های برجسته به راحتی از طریق چشم قابل تشخیص است و نسبت به گوش‌هایی که به حالت عادی در کنار جمجمه قرار دارند، متفاوت است. می‌توان گفت اگر گوش های شما بیش از 2 سانتی متر بیرون زده باشند، گوش برجسته در نظر گرفته می‌شوند.

به طور کلی از نظر آناتومی، در نوزادان، کودکان و بزرگسالان سه ویژگی باعث ایجاد برجستگی در گوش می شود:
  • زاویه‌ی گوش در کنار سر: هنگامی که این زاویه‌ کوچک باشد، گوش‌ها نزدیک سر قرار می‌گیرند، اما زاویه‌ی بازتر باعث می‌شود که گوش ها برجسته تر دیده شوند.
  • شکل و اندازه‌ی قسمت بالایی گوش: قسمت بالایی و گرد گوش که به شکل کاسه است به عنوان کاسه‌ی مخروطی شناخته می‌شود. وقتی این قسمت از گوش بزرگ‌تر از حد معمول باشد، برجسته‌تر به نظر می‌رسد و گوش بیشتر بیرون می‌زند.
  • چین خوردگی بالای گوش: چین خوردگی‌های بالای گوش و نزدیک لبه‌ی خارجی، اگر این چین خوردگی‌ها ضعیف باشند، می‌توانند باعث بیرون آمدن گوش شوند.

 

اتوپلاستی روش درمان گوش برجسته

اکثر روش‌های درمان این عارضه، بر “جراحی” تاکید دارند زیرا دائمی و بدون بازگشت است.

در روش جراحی با ایجاد یک برش در قسمت پشتی لاله گوش، لاله و نرمه گوش با نخ‌های دائمی به عقب کشیده می‌شوند. در این روش غضروف برداشته نمی‌شود، بلکه تغییر شکل داده و به عقب کشیده می‌شود. این تغییر متناسب با خواسته بیمار و فرم صورت وی است.

بخیه‌ها در پشت گوش بصورت ظریف زده می‌شود و رد آن به راحتی قابل مشاهده نیست.

مدت زمان جراحی، حدود یک ساعت است و با بیحسی و به صورت سرپایی انجام می‌شود. نیازی به بستری شدن بعد از جراحی نیست و فرد بلافاصله بعد از جراحی، مرخص می‌شود.

علت و علائم گوش برجسته | جراح بینی اصفهان - جراح فک اصفهان

دکتر بهنام خرمی ، جراح بینی اصفهان – جراح فک اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید.

بهترین سن برای اتوپلاستی

توجه کنید که جراحی گوش برجسته برای کودکان زیر 7 سال مناسب نیست، زیرا گوش آن‌ها هنوز در حال رشد و غضروف گوش‌شان هنوز بسیار نرم است. افراد بالای 7 سالی که رشد گوش آنها کامل شده باشد، می‌توانند تحت این جراحی قرار گیرند.

به شدت توصیه می‌شود که عارضه گوش برجسته تا حد ممکن در سنین پایین درمان شود تا از بروز عوارض روانی که تحت تاثیر فشارهای محیط ممکن است ایجاد شود، جلوگیری شود.

آیا پس از اتوپلاستی رد بخیه می ماند؟

بخیه‌های اتوپلاستی، پشت گوش به صورت ظریف زده می‌شود و قابل دیدن نیستند و به مرور اثر آن‌ها کم رنگ می‌شود.

تایم جراحی چقدر است؟

جراحی اتوپلاستی یک جراحی سبک به حساب می‌آید و به صورت سرپایی انجام می‌شود. مدت زمان این عمل، حدود یک ساعت است.

چند روز پس جراحی اتوپلاستی نیاز به استراحت است؟

پس از جراحی اتوپلاستی، یک روز استراحت سبک لازم دارید و پس از آن می‌توانید پانسمان را جدا کنید و به فعالیت‌های روزانه خود برسید.

آیا در جراحی اتوپلاستی غضروف گوش برداشته می‌شود؟

غضروف گوش برداشته نمی‌شود بلکه در این جراحی صرفا غضروف تغییر شکل داده شده و عقب کشیده می‌شود.

صفحه ی دکتر بهنام خرمی را در کلینیک 24 مشاهده نمایید.


مطالب پیشنهادی سایت دکتر بهنام خرمی (بهترین جراح بینی اصفهان):

مراقبت های لازم بعد از جراحی گوش برجسته

علت گوش برجسته

گوش برجسته چیست؟

گوش برجسته چیست؟

گوش برجسته چیست؟

همه اجزای صورت به نوبه خود تاثیر بسزایی در زیبایی چهره دارند.

یکی از این اجزا، گوش‌ها هستند. تاثیر گوش ها در فرم و زیبایی صورت هنگامی بیشتر به چشم می‌آید که از حالت طبیعی خود خارج شوند و دچار عارضه‌هایی مانند بزرگ بودن لاله یا نرمه گوش، برجستگی گوش یا رشد ناقص شده باشد.

گوش ها در صورت بزرگ بودن یا برآمده بودن زیبایی چهره را تحت تاثیر قرار می‌دهند تا جایی که شخص مجبور می‌شود، گوش‌های خود را زیر موها یا کلاه مخفی کند. اصلاح برجستگی گوش به کمک جراحی گوش برجسته روشی موثر برای جبران این ضایعه است.

متاسفانه بسیار دیده شده است که کودکانی که دچار عارضه‌هایی مانند برجستگی گوش هستند، توسط همسالان و هم‌کلاسی‌هایشان مورد تمسخر قرار می‌گیرند. مورد تمسخر قرار گرفتن توسط دیگران در سنین کودکی تاثیر مخرب زیادی روی شخصیت در حال شکل‌گیری کودک می‌گذارد.

احتمال اینکه این کودکان در بزرگسالی به مشکلات روانشناختی مبتلا شوند، نسبت به همسالان دیگر خود، بسیار بالاتر است. مشکلات روانشناختی مانند کمبود اعتماد بنفس، اضطراب و استرس در مواجهه با جامعه و احساس طردشدگی از جمله این مشکلات روانشناختی است.

این مسئله را می‌توان در اشک شوقی که بیماران پس از درمان می‌ریزند، به راحتی درک کرد. بنابراین توصیه می‌شود که این مشکل در سنین پایین برطرف شود.

اتوپلاستی یا جراحی زیبایی گوش چیست؟

اصطلاح اتوپلاستی به مجموعه‌ای از جراحی‌های زیبایی اطلاق می‌شود که هدف آن‌ها بهبود شکل، فرم و زیبایی گوش هاست.

گوش‌ها ممکن است در اثر عوامل مختلف دچار مشکلاتی شوند. هر کدام از این مشکلات، از طریق روش‌های مختلفی قابل درمان و اصلاح هستند. جراحی‌هایی مانند کوچک کردن نرمه گوش، کوچک کردن لاله گوش، درمان شکستگی گوش، کاشت پروتز یا غضروف در کسانی که قسمتی از گوش خود را از دست داده‌اند و اصلاح برجستگی گوش از جمله روش‌های درمانی اتوپلاستی گوش است.

تمامی این روش‌ها جزو جراحی زیبایی گوش دسته‌بندی می‌شوند و اتوپلاستی نام دارند.

گوش برجسته چیست؟ | جراح بینی اصفهان - جراح فک اصفهان

دکتر بهنام خرمی ، جراح بینی اصفهان – جراح فک اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید.

گوش برجسته چیست و چه مشکلاتی ایجاد می‌کند؟

اغلب گوش‌ها از نظر ظاهری شبیه به هم هستند. در برخی از افراد زاویه گوش نسبت به جمجمه بیشتر از حالت عادیست. این عامل باعث بیرون‌زدگی گوش‌ها از دو طرف صورت می‌شود. این عارضه با نام گوش برجسته شناخته می‌شود.

زاویه نرمال گوش با جمجعه حدود 25 تا 30 درجه و فاصله لبه گوش با استخوان سر 15 تا 20 میلیمتر است.

گوش برجسته صرفا یک ویژگی ظاهری است. این عارضه مشکلی در قدرت شنوایی به وجود نمی‌آورد. کسانی که دچار برجستگی گوش هستند، از نظر ضریب هوشی تفاوتی با همسالان خود ندارند.

برجستگی گوش صرفا مشکلاتی را از نظر ظاهری برای فرد ایجاد می‌کند اما این مشکلات ظاهری گاها بقدری جدی می‌شوند که می‌توانند عامل ایجاد مشکلات روحی و روانی شوند. برای همین بسیاری از این افراد به دنبال روش‌های درمان برجستگی گوش هستند، مانند جراحی زیبایی گوش یا اتوپلاستی.

صفحه ی دکتر بهنام خرمی را در کلینیک 24 مشاهده نمایید.


مطالب پیشنهادی سایت دکتر بهنام خرمی (بهترین جراح بینی اصفهان):

علت گوش برجسته

جراحی گوش برجسته