انحراف فک چیست؟

انحراف فک چیست؟

انحراف فک چیست؟

یکی از موارد بروز مشکلات در استخوان فک ، انحراف فک می باشد.

این نوع انحراف بیشتر در فک پایین رخ داده که سبب نا هماهنگی و عدم تقارن خط میانی دندان ها می شود. این عارضه می تواند به صورت اکتسابی و با شکستن و کج جوش خوردن استخوان در کودکان ایجاد شود و یا در برخی موارد به صورت مادرزادی بروز کند.

عارضه انحراف استخوان فک چیست ؟

این عارضه در استخوان فک می تواند در هر دو فک افراد ، بالا و پایین رخ دهد. این عارضه همراه با برخی علائم همچون عدم قرینگی و قرار نگرفتن استخوان در محل مناسب خود نیز می باشد. بهتر است بدانید که انحراف فک در استخوان فک پایین افراد بسیار شایع بوده که به آن اختلال اسکلتی نیز گفته می شود ، این نوع اختلال افراد را در زمان جویدن غذا دچار مشکلات متعددی نیز خواهد کرد.

  • انحراف در فک پایین :

در برخی موارد استخوان بالایی فک بیماران در محل مناسب و درست خود قرار خواهد گرفت اما فک پایین با توجه به تشخیص بهترین ارتودنتیست ، به سمت چپ ، راست و یا جلو تر از دندان های بالا قرار می گیرد ، که به آن mandibular deviation گفته می شود.

  • انحراف در فک بالا :

انحراف در استخوان های فک بالایی افراد در زمانی که خط میانی دندان های فک بالا و خط مرکزی استخوان فک بالا در یک راستا قرار نگرفته باشند رخ خواهد داد.

مزایای درمان انحراف استخوان فک چیست ؟

  1. زیبا تر شدن چهره افراد
  2. بهبود کیفیت خواب افراد
  3. درمان مشکلات تنفسی
  4. اصلاح طرح لبخند بیماران
  5. جویدن و میل کردن آسان غذا
  6. بهبود درد موجود در صورت و فک
  7. بهبود نحوه صحبت کردن و تلفظ کلمات

 

عوارض ناشی از مشکلات انحراف فک چیست ؟

 

  • اختلال مفصل گیجگاهی: در صورت وجود انحراف استخوان فک ، فشار بر روی استخوان به صورت یکسان نخواهد بود ، بنابراین سبب ایجاد اختلال در مفصل فکی گیجگاهی افراد خواهد شد.

 

  • جویدن غذا : این عارضه در جویدن مواد غذایی افراد را دچار مشکلات بسیاری نیز خواهد کرد.

 

  • عدم تنفس آسان : این دسته افراد با وجود اختلالات فک ، بیشتر از طریق دهان تنفس خواهند کرد زیرا امکان تنفس با بینی برای آن ها دشوار خواهد بود.

 

  • عدم استراحت : اختلالات تنفسی ناشی از این عارضه ، علاوه بر تاثیر گذاری بر روی تنفس بیمار ، بر روی کیفیت خواب آن ها به علت عدم تنفس به آسانی به هنگام خواب نیز تاثیر خواهد گذاشت.

 

  • عدم تکلم : در این مواقع افراد به هنگام صحبت کردن به علت وجود انحراف فک و قرار نگرفتن درست دندان ها روی هم دچار اختلال به هنگام صحبت و تلفظ درست کلمات خواهند شد.

 

  • پوسیدگی دندان ها : اختلال در جویدن مواد غذایی و عدم تکلم راحت از عارضه های انحراف استخوان فک بوده ، که سبب ساییدگی و پوسیدگی بیش از حد دندان ها خواهد شد که با مراجعه به بهترین متخصص ارتودنسی می توان برای درمان آن مراجعه کرد.

انحراف فک چیست؟ | جراح بینی اصفهان - جراح فک اصفهان

دکتر بهنام خرمی ، جراح بینی اصفهان – جراح فک اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید.

چه عواملی می توانند در بروز انحرافات فک موثر باشند ؟

توجه داشته باشید که هماهنگی بافت ها ( تاندون ، استخوان و ماهیچه و غیره ) در کارکرد درست فک و قرار گرفتن آن ها در موقعیت مناسب نقش مهمی خواهند داشت. اما به طور کلی این عارضه انحراف فک در افراد بر اثر عوامل محیطی و همچین مادرزادی به وجود خواهد آمد.

  • آسیب دیدگی استخوان فک

در برخی موارد با توجه به انجام برخی فعالیت ها همچون ورزش و یا تصادف ، وارد شدن ضربه ای محکم سبب شکستگی فک ، محدود شدن دامنه حرکتی و خارج شدن استخوان فک از حالت طبیعی می شود ، که در انحراف چانه به سمت محل اسیب دیده نقش خواهد داشت.

  • ضعف عضلانی صورت

برخی افراد با ضعف عضلات قسمتی از صورت خود مواجه خواهند شد ، که در کجی فک به سمتی دیگر نقش خواهد داشت.

  • مشکلات بایت

وجود مشکلاتی همچون بایت و تداخل میان دندان ها از جمله موارد تاثیر گذار بر عدم جویدن و صحبت کردن درست بیماران و همچنین بروز انحراف استخوان فک در آن ها خواهد شد.

  • اختلال همی مندیبولار هایپرتروفی

این عارضه به معنای رشد بیش از حد مفصل گیجگاهی در یک سمت نسبت به سمت دیگر بوده که با عارضه انحراف استخوان در افراد همراه می باشد.

  • اختلالات استخوان فک به صورت مادرزادی

امکان انحراف فک در برخی افراد به صورت مادرزادی و از بدو تولد نیز خواهد بود.

 

صفحه ی دکتر بهنام خرمی را در کلینیک 24 مشاهده نمایید.


مطالب پیشنهادی سایت دکتر بهنام خرمی (بهترین جراح بینی اصفهان):

روش درمان تنگی فک بالا

تنگی فک بالا چیست؟

انواع جراحی فک و صورت

روش درمان تنگی فک بالا

روش درمان تنگی فک بالا

روش درمان تنگی فک بالا

بهترین روش درمان تنگی فک بالا

پیش از شروع فرایند درمان تنگی فک بالا، لازم است علت آن به طور دقیق تشخیص داده شود. در بسیاری از موارد مخصوصا در زمان نوزادی، رفع علت غیرژنتیکی تنگی فک بالا می تواند از بروز این اختلال پیشگیری کند. برای مثال، گاهی تنگی فک بالا در اثر عادت به مکیدن انگشت در زمان نوزادی به وجود‌ می آید. بنابراین باید تلاش کنید تا نوزاد این عادت را کنار بگذارد.

در موارد حادتر و در سنین بالاتر، درمان تنگی فک بالا از طریق پالاتال اکسپندر یا RPE انجام می گیرد. بهتر است درباره این روش درمانی با یک متخصص ارتودنسی مشورت نمایید.

لازم است بدانید که اصلی ترین روش درمان تنگی فک بالا در بزرگسالان و کودکان، درمان ارتودنسی است. در طول فرایند درمان ارتودنسی، دستگاه های قرار گرفته در دهان، دندان های فک بالا را از یکدیگر دور می کنند. این کار کمک می کند تا دندان ها در جای صحیح خود قرار گیرند. دستگاه ارتودنسی مخصوص درمان تنگی فک بالا تحت عنوان هایرکس شناخته می شود. این دستگاه دقیقا در پشت دندان های فک بالا نصب می شود تا فشار کافی را به آن ها وارد آورد. به این ترتیب، فضای مناسب و کافی برای نظم گرفتن دندان ها ایجاد خواهد شد.

ساختار دستگاه ارتودنسی برای درمان تنگی فک بالا چگونه است؟

دستگاه هایرکس که برای درمان تنگی فک بالا به کار می رود، از یک چارچوب فلزی تشکیل شده است. در ساختار این دستگاه یک پیچ تعبیه شده که به تنظیم دستگاه کمک می کند. در واقع، ابتدا چارچوب فلزی به دندان ها متصل شده و سپس از طریق پیچ یاد شده، میزان فشار وارد بر دندان ها تنظیم می گردد. هر چه فشار وارد بر دندان ها بیشتر باشد، نیروی بیشتری برای منظم کردن آن ها وارد می شود. به این ترتیب، سرعت شکل گیری دندان ها و در نتیجه، سرعت درمان تنگی فک بالا افزایش می یابد.

پزشک معالج به شخص یا همراهان بیمار نحوه صحیح تنظیم دستگاه را آموزش می دهد. دقت کنید که پیچ دستگاه باید به صورت روزانه به اندازه یک درجه بچرخد. البته این مساله کاملا به وضعیت فک بالای بیمار و نظر پزشک متخصص ارتودنسی بستگی دارد.

بهترین زمان برای درمان تنگی فک بالایی که از زمان نوزادی با فرد همراه است، سنین ۶ و ۷ سالگی خواهد بود. زیرا در این سنین سرعت شکل گرفتن استخوان فک و منظم شدن دندان ها بیشتر خواهد بود. در نتیجه ناراحتی های ناشی از درمان به حداقل می رسد. البته استفاده از دستگاه هایرکس تا زمان ۱۵ سالگی امکانپذیر است.

آیا برای درمان تنگی فک بالا به جراحی فک نیاز داریم؟

در بسیاری از افراد، فرایند ارتودنسی به درمان های جانبی نیاز دارد. برای مثال، ممکن است وضعیت فکین بالا و پایین به گونه ای باشند که جراحی فک را ضروری سازد. در چنین مواردی مراجعه به یک پزشک جراح فک، دهان و صورت الزامی است.

از سوی دیگر، ممکن است فرد پس از اتمام دوره ارتودنسی و استفاده از دستگاه هایرکس، به جراحی فک نیاز پیدا کند. این موضوع تنها به تشخیص متخصص ارتودنسی و متخصص فک، دهان و صورت، انجام می گیرد. توجه به میزان ناهنجاری های دندانی و فکی نقش بسزایی در تعیین روش های درمان تنگی فک بالا خواهد داشت.

گاهی در افرادی که تحت درمان تنگی فکی بالا با ارتودنسی قرار می گیرند، زبان نسبت به حالت عادی بزرگتر است. در چنین مواردی، یک جراح متخصص فک، دهان و صورت، از طریق جراحی، اندازه زبان را اصلاح خواهد کرد. جراحی زبان باید از ناحیه میانی آن انجام شود تا حس چشایی فرد آسیب نبیند.

مراقبت های قبل از درمان تنگی فک بالا کدامند؟

گاهی پس از اتمام دوره درمان تنگی فک بالا با ارتودنسی، دندان های ردیف شده مجددا بی نظم می گردند. این مشکل عمدتا در اثر مشکل تنفسی بیمار ایجاد می شود. بنابراین باید قبل از انجام ارتودنسی، اختلال تنفسی درمان گردد.‌ برای درمان مشکلات تنفسی خود، قبل از هر چیز به یک متخصص گوش، حلق و بینی مراجعه کنید.

گاهی هم وجود ناهنجاری های فکی و دهانی باعث ایجاد عوارض جانبی خواهند شد. در چنین مواردی نیز ابتدا این ناهنجاری ها برطرف گردند. پروتروژن دندان های فک بالا‌، مال اکلوژن و کراس بایت از جمله این موارد هستند که برای درمان آن نیاز به عریض کردن فک بالا خواهد بود.

روش درمان تنگی فک بالا | جراح بینی اصفهان - جراح فک اصفهان

دکتر بهنام خرمی ، جراح بینی اصفهان – جراح فک اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید.

درمان ارتودنسی برای درمان تنگی فک بالا تا چه زمانی ادامه دارد؟

برای درمان تنگی فک بالا در بزرگسالان، لازم است فرد در مراحل اولیه، هر یک الی دو هفته یکبار به پزشک ارتودنتیست خود مراجعه کند. طی این مراجعات، پزشک از درست پیش رفتن سیر درمان مطمئن می شود. دستگاه هایرکس باید به صلاحدید ارتودنتیست، مدتی در دهان باقی بماند. در واقع، استفاده از این دستگاه تا زمان رسیدن به نتیجه مطلوب ادامه خواهد داشت.

احساس درد در ارتودنسی و درمان تنگی فک بالا در بزرگسالان چگونه است؟

هنگام متصل کردن دستگاه و فعال کردن پیچ آن، درد و فشار زیادی احساس می شود. این درد و فشار کاملا طبیعی است. همچنین ممکن است حالت هایی مانند سوزن سوزن شدن مکان اتصال دستگاه یا در زیر بینی داشته باشد یا اینکه دندان ها حساسیت شدیدی نشان دهند‌.‌ در هر حال، این گونه حالت ها و ناراحتی ها موقتی بوده و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه پس از نصب دستگاه، برطرف خواهند شد.

البته ممکن است احساس درد ناشی از نصب دستگاه به زمان بیشتری نیاز داشته باشد. زیرا حساسیت های دندانی فرد در شروع درمان تنگی فک بالا بسیار شدید خواهد بود.

چه نکاتی باید در طول دوره ارتودنسی رعایت شوند؟

برای پیشگیری از طولانی شدن دوره درمان تنگی فک بالا با ارتودنسی، لازم است از دستگاه هایرکس مراقبت های لازم انجام شود.

برخی از مهم ترین مراقبت هایی که باید در زمان ارتودنسی رعایت شوند، به قرار زیر هستند:

  1. مراقبت از سیم ها در برابر ضربه و برخورد یا گیر کردن اشیا به آن ها
  2. حفظ پاکیزگی و استفاده از دهانشویه، مسواک و نخ دندان به طور منظم
  3. پرهیز از خوردن مواد خوراکی سفت و سخت که موجب آسیب رساندن به سیم دندان ها‌ می شود

 

صفحه ی دکتر بهنام خرمی را در کلینیک 24 مشاهده نمایید.


مطالب پیشنهادی سایت دکتر بهنام خرمی (بهترین جراح بینی اصفهان):

تنگی فک بالا چیست؟

انواع جراحی فک و صورت

تنگی فک بالا چیست؟

تنگی فک بالا چیست؟

تنگی فک بالا چیست؟

آیا تنگی فک بالا ژنتیکی است؟

این اختلال باعث گودی بیش از حد کام شده و نظم دندان های فک بالا را به هم می زند. این حالت ها، فعالیت هایی مانند صحبت کردن و غذا خوردن را دچار مشکل خواهد کرد.

سندرم ژنتیکی تنگی فک بالا عمدتا به دلیل انسداد بینی و ناهنجاری های محور هیپوتالامو هیپوفیز ایجاد می گردد.‌

انسداد بینی در نوزادان به یکی از دلایل زیر می تواند به وجود آید:

  1. رینیت
  2. هایپرتروفی آدنوئید
  3. انحراف تیغه بینی
  4. پولیپ
  5. آترزی کوآنال
  6. تنگی میانی بینی
  7. تنگی دیافراگم هرمی بینی

به طور کلی، نوزادان تازه متولد شده، تنفس با بینی را ترجیح می دهند. اما در نوزادانی که به دلیل انسداد بینی یا ناهنجاری های مادرزادی امکان تنفس با بینی وجود ندارد، اختلال تنفسی ایجاد می شود. در نتیجه کودک برای رسیدن به اکسیژن مورد نیاز خود، تنفسی کم عمق و سریع خواهد داشت. همین موضوع، در نهایت می تواند منجر به تنگی فک بالا گردد.

در واقع، تنگی نفس در کودکی باعث رشد بیش از حد استخوان بینی‌ می شود. این گونه تغییرات در ساختار استخوان های صورت و بینی، منجر به تنگی استخوان فک بالایی‌ خواهد شد.‌

علل تنگی فک بالا چیست؟

هر عاملی که بتواند ساختار بینی را تغییر داده و اندازه استخوان آن را افزایش دهد، منجر به تنگی فک بالا خواهد شد. برای درمان تنگی فک بالا نیز معمولا حذف این گونه عوامل به تنهایی راهگشا نخواهد بود. در واقع، درمان تنگی فک بالا در بزرگسالان و کودکان به روش های تخصصی نیاز دارد. در هر حال، شناخت علل تنگی فک بالا می تواند به انتخاب بهترین روش درمان برای آن کمک نماید.

برخی از مهم ترین علل تنگ شدگی فک بالا عبارت اند از:
  1. مشکلات ژنتیکی مربوط به انسداد بینی
  2. اختلالات تنفسی
  3. بیماری های مادرزادی
  4. عادت به مکیدن انگشت
  5. بزرگ بودن لوزه ها

 

علائم تنگی فک بالا

حتما این سوال به ذهنتان خطور کرده است که از کجا بفهمیم سندرم تنگی فک بالا داریم؟ یا اینکه علائم تنگی فک بالا چیست؟

برخی از مهم ترین علائمی که نشان دهنده وجود اختلال تنگ بودن فک بالا هستند، عبارتند از:

 

  • گودی بیش از حد کام دهان
  • قرینه نبودن فک پایین که بر ظاهر فرد تاثیر منفی می گذارد
  • مثلثی بودن قسمت جلویی فک بالا
  • خر و پف در هنگام خواب
  • دندان های نامرتب

تنگی فک بالا چیست؟ | جراح بینی اصفهان - جراح فک اصفهان

دکتر بهنام خرمی ، جراح بینی اصفهان – جراح فک اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید.

برای تشخیص روش درمان تنگی فک بالا چه باید کرد؟

قبل از شروع فرایند درمان تنگی فک بالا ابتدا باید وجود این اختلال تایید شود. بهترین و اصلی ترین روش برای بررسی وضعیت فک بالا، انجام سی تی اسکن است. در واقع، در صورت مشاهده علائم تنگ شدگی فک بالا، باید ابتدا به یک پزشک جراح فک و صورت مراجعه کنید. پزشک معالج بر اساس نیاز بیمار، انواع روش های تصویربرداری یا سی تی اسکن را تجویز خواهد کرد.

عوارض تاخیر در درمان تنگی فک بالایی چیست؟

یکی از رایج ترین عوارض تاخیر در درمان تنگی فک بالا در بزرگسالان و کودکان، بهم ریختگی نظم دندان ها خواهد بود. این مشکل، تاثیر بسزایی بر نحوه حرف زدن افراد دارد. البته مهم ترین مشکل ناشی از این اختلال، به هم زدن طرح لبخند و تاثیر بر زیبایی چهره فرد است. بنابراین تاخیر در درمان تنگی فک بالا در بزرگسالان می تواند اعتماد به نفس افراد را نیز تحت الشعاع قرار دهد.

یکی از عوارض ناشی از تنگی فک بالا، عمیق بودن کام دهان است. این عارضه را می توان منشا بسیاری از بی نظمی های دندانی در فک بالا دانست. جفت نشدن دندان های فک بالا و پایین به شکل صحیح، مشکل جویدن غذا را نیز در پی دارد. علاوه بر این، نحوه ادای برخی حروف و کلمات در هنگام صحبت کردن با اختلال مواجه می شود. زیرا امکان برخورد صحیح زبان با دندان های فک بالا وجود ندارد.

تمامی این مشکلات نشان می دهند که درمان تنگی فک بالا در بزرگسالان و کودکان باید هر چه سریع تر انجام گیرد. در واقع، بهتر است قبل از تکمیل رشد استخوان فک و دشوارتر شدن ایجاد تغییر در ساختار فک، برای درمان تنگی فک بالا اقدام نمایید. هر چه فرایند درمان دیرتر آغاز شود، پیچیدگی های درمانی نیز بیشتر خواهد بود.

 

صفحه ی دکتر بهنام خرمی را در کلینیک 24 مشاهده نمایید.


مطالب پیشنهادی سایت دکتر بهنام خرمی (بهترین جراح بینی اصفهانجراح فک اصفهان):

مراقبت های لازم بعد از انجام جراحی فک و دندان

جراحی فک توسط بهترین جراح فک و صورت اصفهان

مهم ترین علت انجام عمل ترمیم بینی

مهم ترین علت انجام عمل ترمیم بینی

مهم ترین علت انجام عمل ترمیم بینی

عمل ترمیمی بینی

هدف اصلی از انجام عمل ترمیمی بینی رفع مشکلات ظاهری و عملکردی بینی است که به هر دلیلی در جراحی اولیه از بین نرفته یا به وجود آمده است. در برخی موارد شدت عوارض و مشکلات ناشی از جراحی اولیه ی بینی به قدری است که؛ با راهکارهای ساده درمان نمی شوند.

به طور کلی، باید به این نکته اشاره کرد که جراحی ترمیمی بینی به افراد کمک خواهد کرد تا شکل و اندازه بینی خود را به طور دلخواه تغییر داده و مشکلات عملکردی مرتبط با بینی را نیز بهبود بخشند. در نهایت، انجام این جراحی بر اعتماد به نفس و رضایتمندی افراد تأثیر مثبتی خواهد داشت.

مهم ترین علت انجام عمل ترمیم بینی

اگر بخواهیم صادقانه در این مورد با شما صحبت کنیم، مهم ترین دلیلی که باعث می شود شما بعد از انجام عمل بینی نیاز به ترمیم آن پیدا کنید، عدم انتخاب یک جراح بینی خوب و با تجربه است.

با این که ممکن است عوامل خارجی دیگری مانند برخورد ضربه ی سنگین به بینی و … در از بین رفتن حالت زیبای بینی بعد از عمل اولیه نقش داشته باشند، اما ۹۰ درصد افرادی که برای جراحی ترمیمی بینی مراجعه می کنند، توسط جراحانی عمل شده اند که از دقت، مهارت و تجربه ی کافی در زمینه ی انجام عمل بینی برخوردار نبوده اند و به همین دلیل، فرد نتیجه ی دلخواه خود را از این جراحی نگرفته است.

 

اما چه زمانی به عمل ترمیمی بینی نیاز است؟

زمانی که افراد بعد از جراحی بینی دچار تنگی نفس، عدم قرینگی در دو طرف تیغه بینی و یا ایجاد انحراف در تیغه بینی می شوند به عمل ترمیمی بینی سوق پیدا می کنند.

گاها افرادی که دارای بینی گوشتی بوده اند، پس از عمل بینی گوشتی ، برگشت بینی به حالت قبل و افتادگی نوک بینی را تجربه می کنند که این موضوع خود عاملی برای انجام جراحی بینی مجدد خواهد بود.

از طرفی افرادی که اصرار بر انجام جراحی بینی فانتزی داشته اند، به دلیل بروز تنگی نفس و یا خسته شدن از ظاهر مصنوعی بینی خواستار عمل ترمیمی بینی خواهند شد.

در اینجا باید به این نکته اشاره کنیم که جراحی بینی اگر به دست بهترین جراح بینی انجام نشود و یا اصول این جراحی به درستی رعایت نشود می تواند فرد را ملزم به استفاده از عمل ثانویه بینی کند.

گفتنی است که در برخی افراد به دلیل آسیب بسیار به ساختمان بینی گاها امکان انجام جراحی ثانویه نخواهد بود و یا این جراحی با ریسک بسیار بالا انجام خواهد شد.

بنابران آنچه در این باب می تواند بسیار حائز اهمیت باشد، این موضوع است که افرادی که برای اولین بار دست به چنین جراحی می زنند در انتخاب نوع بینی دقت لازم را داشته باشند.

عوامل موثر در عمل ترمیمی بینی

علل مختلفی می توانند نیاز به جراحی ترمیم بینی را در فرد ایجاد کنند. این علل می توانند روحی یا حتی جسمانی (مثل مشکلات تنفسی) باشند.

از جمله دلایل روحی انجام عمل ترمیمی بینی می توان به موارد مهم زیر اشاره نمود:

  1. عدم کسب نتیجه ی دلخواه از جراحی اولیه
  2. راضی نبودن از فرم و حالت بینی بعد از جراحی اولیه
  3. میل به تغییر شکل بینی بعد از عمل جراحی (وسواس و کمال گرایی افراطی)

مهم ترین علت انجام عمل ترمیم بینی | جراح بینی اصفهان - جراح فک اصفهان

دکتر بهنام خرمی ، جراح بینی اصفهان – جراح فک اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید.

 

خیلی روی بینی خود حساس نباشید!

فرد به جراح بینی مراجعه می کند و بیان می کند که نتیجه عملش اون چیزی نبوده که خودش می خواسته! قطعا اگر از لحاظ ظاهری در بینی فرد مشکلی وجود نداشته باشد دکتر پیشنهاد می کند که به هیچ عنوان عمل ترمیم دوباره صورت نگیرد. درست است که با گذر زمان عمل بینی یک جراحی ساده و بدون خطر محسوب شده است اما این که به هر دلیلی برش در بینی ایجاد شود و تغییرات اعمال شود و دوباره بینی بخیه بخورد اتفاق منطقی ای نیست.

ازجمله دلایل جسمانی افراد برای انجام عمل ترمیم بینی عبارتند از:

انحراف تیغه بینی

(این عارضه در جراحی های غیراصولی و ناشیانه، امری بدیهی و شایع است.)

مشکلات تنفسی

ممکن است افرادی را در اطراف خود دیده باشید که بعد از جراحی بینی دچار مشکلات تنفسی، خروپف های شبانه و یا حتی اختلالات خواب شده باشند.در برخی از موارد در بعضی از مراجعه کنندگان انحراف بینی مشاهده می شود که در عمل بینی اولیه هیچ دستی به آن زده نشده و نیاز است که در عمل دوباره این مشکل هم برطرف شود.

✅ عدم قرینگی سوراخ های بینی

علاوه بر موارد فوق الذکر ممکن است؛ اعمال ضربه و فشار به بینی بعد از جراحی اولیه باعث تغییر حالت و فرم آن شود. در این موارد نیز فرد به دلیل دفورمیتی ایجاد شده در بینی خود، تصمیم به جراحی ثانویه و ترمیم عیوب و عوارض موجود، می گیرد.

 

صفحه ی دکتر بهنام خرمی را در کلینیک 24 مشاهده نمایید.


مطالب پیشنهادی سایت دکتر بهنام خرمی (بهترین جراح بینی اصفهانجراح فک اصفهان):

افراد مناسب و نامناسب برای جراحی ترمیم بینی

عمل ترمیم بینی چیست؟

عمل بینی بسته، بخیه ندارد؟

عمل بینی بسته، بخیه ندارد؟

عمل بینی بسته، بخیه ندارد؟

در عمل بینی بسته، جای بخیه و اسکار مشخص نیست.

یکی از مهم ترین سردرگمی هایی که برای افراد متقاضی عمل بینی پیش می آید، در زمینه انتخاب بهترین روش انجام عمل بینی است. راه های مختلفی برای دسته بندی انواع رینوپلاستی وجود دارد که یکی از آن ها بر اساس نحوه ایجاد برش است. در این راستا عمل بینی را به دو دسته عمل بینی بسته و باز تقسیم می کنند.

عمل بینی بسته چیست؟

قبل از آنکه در مورد عمل بینی بسته صحبت کنیم باید بدانید، جراحی بینی و یا به اصطلاح رینوپلاستی نوعی روش زیبایی در جهت اصلاح نواقص و بدفرمی های بینی است. با توجه به اینکه اخیرا درخواست برای این روش زیبایی افزایش بسیاری پیدا کرده است، در نتیجه متخصصین این زمینه مهارت های بالایی برای انجام جراحی زیبایی بینی به دست آورده اند.

احتمالا زمانی که واژه ی عمل بینی به گوش شما می رسد، چیزی که در ذهن شما وجود دارد این است که در این روش جراحی نیز همانند دیگر جراحی های زیبایی، ناحیه بینی حتما باید باز شود. اما جالب است که بدانید این جراحی دارای دو نوع عمل بینی بسته و باز است . در جراحی بینی باز، جراح با ایجاد یک شکاف در ناحیه شیار بینی کل قسمت های بینی را باز کرده و به طور کامل پوشش بینی را بلند می کند. اما در روش عمل بینی بسته هیچ شکافی در شیار بینی زده نمی شود و تنها پوست بسیار محدودی از ساختمان بینی برداشته شده و کلیه بخیه ها از داخل بینی زده می شود.

عمل بینی بسته یا Closed Rhinoplasty

یک روش برای پیشبرد روند این جراحی است که در آن بر روی بینی برشی ایجاد نشده و تنها در بخش های داخلی بینی برش و بخیه زده می شود. متقاضیانی که از جراح بینی می خواهند که بینی شان به روش بسته عمل شود، باید دارای شرایط مورد نظر باشند. در صورتی که شما نیز جزو این افراد باشید، باید در نظر بگیرید که بهترین روش برای انجام عمل بینی باید بر اساس تشخیص جراح انتخاب شود.

هر کدام از این روش ها دارای مزایا و معایب خود هستند اما به طور کلی متخصصان عقیده دارند اگر نقایص جزئی در بینی خود دارید، از روش جراحی بینی بسته استفاده کنید. زیرا با توجه به اینکه در این جراحی کل ساختمان بینی باز نمی شود، عوارض جانبی کمتری هم برای افراد در پی خواهد داشت.

بهترین روش جراحی بینی کدام است؟

روش باز (open) و روش بسته (close) از جمله روش های مرسوم و شایع برای انجام عمل بینی می باشند. هرکدام از این روش ها مزایا و معایب مختص به خود را دارند.

موارد زیر می توانند در تعیین بهترین روش عمل بینی موثر باشند:

  1. نوع بینی
  2. سابقه ی جراحی
  3. سابقه ی بیماری
  4. شرایط و وضعیت حفره ی بینی
  5. شدت و میزان عیوب و عوارض موجود
  6. معاینات انجام شده توسط پزشک متخصص

عمل بینی بسته، بخیه ندارد؟ | جراح بینی اصفهان - جراح فک اصفهان

دکتر بهنام خرمی ، جراح بینی اصفهان – جراح فک اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید.

هدف از عمل بینی بسته چیست؟

عمل بینی بنا به دلایل مختلفی انجام می شود. شاید متقاضیان این عمل جراحی در زمان های قدیم، بیشتر خانم ها بوده اند. ولی در حال حاضر آقایان نیز متقاضیان مصممی برای تجربه ی این عمل جراحی هستند. این جراحی زیبایی به قدری در کشور عزیزمان ایران محبوب است که مرد و زن، کوچک و بزرگ نمی شناسد. شاید هنگامی که در خیابان راه می روید، افراد زیادی را مشاهده کنید که این عمل را انجام داده اند.

شاید اگر خود شما هم یکی از متقاضیان این عمل جراحی باشید، قبل از اقدام با نگاه تیز بینانه تری به اطراف خود (مخصوصا اشخاصی که تجربه ی عمل بینی داشته اند) نگاه می کنید. مطمئنا نمونه کارهای مختلفی را مشاهده می کنید. ممکن است تعدادی از آن ها را بپسندید و تعداد دیگر را خیر! مشورت با افرادی که تجربه ی این عمل جراحی را داشته اند می تواند شما را در ساختن یک تصویر ذهنی مناسب و صحیح از عمل بینی و نتایج احتمالی حاصل از آن، کمک نماید.

در این میان بسیاری از افراد بینی خود را به روش بسته عمل می کنند. هدف از عمل بینی بسته را می توان تغییر شکل بینی با کمترین میزان تهاجم و عوارض دانست. از آن جا که در روند این جراحی از اندوسکوپ کمک گرفته می شود، نیازی نیست که بر روی بینی برشی ایجاد شود به همین دلیل جای اسکار باقی نخواهد ماند.

• هدف اصلی جراحی بینی؛ درمان عوارض تنفسی و سایر عیوب ظاهری و داخلی بینی می باشد •

در روند عمل بینی بسته می توان موارد زیر را درمان کرد:

 

صفحه ی دکتر بهنام خرمی را در کلینیک 24 مشاهده نمایید.


مطالب پیشنهادی سایت دکتر بهنام خرمی (بهترین جراح بینی اصفهانجراح فک اصفهان):

جراحی نوک بینی به روش باز یا بسته

رینوپلاستی بسته

چگونه باید برای جراحی پلک آماده شویم؟

چگونه باید برای جراحی پلک آماده شویم؟

چگونه باید برای جراحی پلک آماده شویم؟

مراحل آماده شدن برای عمل بلفاروپلاستی

برای آماده شدن برای عمل بلفاروپلاستی، متخصص پلاستیک، ممکن است از شما بخواهد:

  1. یک ارزیابی پزشکی یا آزمایش انجام دهید.
  2. سیگار را ترک کنید.
  3. داروی فعلی خود را تنظیم کنید یا شروع به مصرف برخی دارو ها کنید.
  4. مصرف داروهای ضد التهابی، آسپرین، رقیق کننده های خون و مکمل های گیاهی را متوقف کنید، زیرا همگی می توانند خطر خونریزی را افزایش دهند.

در طول عمل بلفاروپلاستی چه اتفاقی می افتد؟

با توجه به اهداف شما و توصیه های جراح، بلفاروپلاستی می تواند پلک بالایی، پلک پایین یا هردو را درگیر کند:

  • بلفاروپلاستی فوقانی
    در طی بلفاروپلاستی فوقانی، جراح شما برش هایی در چین طبیعی پلک فوقانی شما ایجاد می کند. هنگامی که چشمان شما باز باشد، این برش ها پنهان می شوند. جراحی شما پوست اضافی و چربی های بیرون زده را ازبین می برد و سپس برش ها را می بندد.

 

  • بلفاروپلاستی تحتانی
    در طول بلفاروپلاستی تحتانی، جراح برشی را درست زیر خط مژه پایینی شما ایجاد می کند. آن ها پوست اضافی پلک پایینی شما را از طریق این برش ازبین می برند. آنها پوست اضافی پلک پایینی شما را از طریق این برش ازبین می برند.
    همچنین آن ها ممکن است از یک برش پنهان در داخل پلک پایین شما برای اصلاح مشکلات پلک پایین و توزیع مجدد یا حذف چربی اضافی استفاده کنند.

"</p

دکتر بهنام خرمی ، جراح بینی اصفهان – جراح فک اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید.

افرادی که جراحی زیبایی پلک انجام داده اند رعایت نکات زیر برای آن ها ضروری است.

  1. پس از جراحی برای کاهش و کنترل التهاب به وجود آمده فرد می تواند از کمپرس یخ استفاده کند.
  2. پس از جراحی بعد از از بین رفتن بی حسی فرد برای کنترل درد می تواند با توجه به نظر پزشک از مسکن استفاده کند.
  3. برای جلوگیری از عفونت لازم است فرد بهداشت را کاملا رعایت کند.
  4. استفاده از لباس های گشاد برای بعد از جراحی به بیمار توصیه می شود.
  5. به مدت 2 هفته بعد از جراحی فرد باید از استعمال دخانیات اجتناب کند.
  6. بیمار باید به مدت 2 هفته پس از جراحی از مصرف نوشیدنی های الکلی اجتناب کند.
چه زمانی باید با پزشک تماس بگیریم؟

برخی از افراد پس از جراحی دچار خشکی چشم می شوند، اما این وضعیت به ندرت بیش از دو هفته طول می کشد. اگر بیش از دو هفته خشکی چشم دارید، با پزشک خود تماس بگیرید.

نتیجه گیری

بلفاروپلاستی یک عمل جراحی است که شامل برداشتن پوست، چربی و ماهیچه اضافی از پلک های می باشد. معمولا برای بهبود ظاهر افتادگی پلک ها و همچنین برای اصلاح مشکلات بینایی ناشی از پوست بیش از حد پلک های بالایی انجام می شود. با توجه به نیاز بیمار و نتایج دلخواه، این روش را می توان در هر دو پلک بالا و پایین انجام داد.

 

صفحه ی دکتر بهنام خرمی را در کلینیک 24 مشاهده نمایید.


مطالب پیشنهادی سایت دکتر بهنام خرمی (بهترین جراح بینی اصفهانجراح فک اصفهان):

بلفاروپلاستی یا جراحی زیبایی پلک

سوالات متداول درباره بلفاروپلاستی

فرایند عمل جراحی بلفاروپلاستی

بلفاروپلاستی یا جراحی زیبایی پلک

بلفاروپلاستی یا جراحی زیبایی پلک

بلفاروپلاستی یا جراحی زیبایی پلک

جراحی زیبایی پلک و نحوه جراحی به همراه فیلم 👁️👁️

جراحی زیبایی پلک یک عمل جراحی است که ظاهر پلک های شما را بهبود می بخشد. این کار به کاهش ظاهر خسته پلک های پایینی کمک می کند و افتادگی پوست پلک های بالایی شما را برطرف می کند. در حالی که جراحی به طور معمول بی خطر است، خطراتی در آن وجود دارد.

بلفاروپلاستی چیست؟

بلفاروپلاستی یا جراحی پلک می تواند ظاهر ناحیه اطراف چشم را بهبود بخشد. این روشی است که پف کردگی پلک های پایینی شما را کاهش می دهد و پوست اضافی پلک های بالایی را ازبین می برد.

بلفاروپلاستی اغلب به معنای برداشتن پوست اضافی، ماهیچه و بافت چربی زیرین است. اما گاهی اوقات پزشکان می توانند بافت ها را به جای برداشتن آن ها تغییر مکان دهند. در حالی بلفاروپلاستی در درجه اول یک عمل زیبایی است، می تواند میدان دید را در افرادی که افتادگی پلک های بالایی آن ها میدان بینایی آن ها را مسدود میکند، بهبود بخشد.

 

مزایای جراحی زیبایی پلک

مزایای مختلفی می توان برای جراحی زیبایی پلک در نظر گرفت. برخی از این مزایا که می توانند افراد را به انجام این عمل ترغیب و تشویق کنند، عبارتند از:

  1. رفع افتادگی پلک
  2. جوانسازی چشم و اطراف آن
  3. برداشت پوست اضافی
  4. برداشت چربی اضافی پلک بالایی
  5. خارج کردن کیسه های چربی پلک پایینی و از بین رفتن پفت زیر چشم
  6. ایجاد چین طبیعی در پلک فوقانی برای کسانی که فاقد این چین طبیعی هستند و چشم های آنان ویژگی های چشم های شرقی ها همچون ژاپنی ها را دارد.
  7. افزایش دامنه بینایی افراد: در مواردی که پلک افراد در سنین بالا افتادگی زیادی پیدا می کند، روی چشم را می گیرد و دامنه بینایی آنان کاهش می یابد. بنابراین زمانی که این پوست برش خورده و از پلک جدا می شود، افراد بینایی بهتری خواهند داشت.

عوارض جراحی زیبایی پلک

این جراحی زیبایی مانند سایر عمل های زیبایی عوارض مخصوص خود را دارد که اگر توسط بهترین جراح پلاستیک انجام شود میزان عوارض آن به حداقل می رسد. برخی از رایج ترین این عوارض عبارتند از:

  • درد
  • خونریزی
  • التهاب
  • کبودی
  • عفونت
  • احتیاج به جراحی مجدد
  • آسیب رسیدن به اعصاب چشم
  • آلرژی به داروهای بی حسی و بی هوشی
  • باقی ماندن جای برش
  • زخم قرنیه

بلفاروپلاستی یا جراحی زیبایی پلک | جراح بینی اصفهان - جراح فک اصفهان

دکتر بهنام خرمی ، جراح بینی اصفهان – جراح فک اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید.

جراحی پلک چقدر طول می کشد؟

مدت زمان جراحی زیبایی پلک بستگی به انواع اقداماتی که در روند جراحی انجام می شود و تغییراتی که بیمار می خواهد بر روی پلک هایش ایجاد شوند، دارد. اما به طور کلی برای انجام جراحی زیبایی پلک مدت زمانی که به طول می انجامد 1 الی 1 ساعت و نیم است.

دوران نقاهت بعد از جراحی زیبایی پلک چقدر است؟

اگرچه جراحی معمولا بدون درد است، اما ممکن است مقداری تورم و کبودی داشته باشید. بیشتر مردم بعد از دو هفته به کارهای روزانه خود باز می گردند.اما چند ماه طول بکشد تا به طور کامل بهبود یابد. جراح شما دستورالعمل هایی را را برای بهبودی سریع تر به شما می دهد که شامل موارد زیر است:

  1. چگونه از چشمان خود مراقبت کنیم.
  2. داروهایی برای کمک به بهبود و کاهش احتمال عفونت
  3. زمان هایی را که باید با جراح خود در جریان باشید.
بهترین کاندیداها برای جراحی زیبایی پلک

بهترین افراد برای جراحی بلفاروپلاستی عموما افرادی هستند، که حداقل 30 سال سن دارند و از سلامت خوبی برخوردار هستند و هیچ بیماری چشمی دیگری ندارند. در صورت داشتن هر یک از شرایط زیر به پزشک خود اطلاع دهید:

  • بیماری های چشمی مانند خشکی چشم یا جدا شدن شبکیه چشم
  • اختلالات تیروئید، مانند کم کار تیروئید یا پرکاری تیروئید
  • بیماری های قلبی عروقی، فشار خون بالا یا سایر اختلالات گردش خون
  • دیابت

باید برای نتایج بلفاروپلاستی واقع بین باشید. جراحی پلک باعث عوض شدن و زیباتر شدن چشم شما می شود، اما نباید انتظار داشته باشید که جراحی ظاهر شما را به شدت تغییر دهد. بسیاری از مردم چشم هایی دارند که کاملا هم تراز نیستند یا به نظر می رسد اندازه متفاوتی دارند.

بلفاروپلاستی ساختار صورت شما را تغییر نمی دهد. قبل از اینکه تصمیم به جراحی بگیرید، مهم است که چهره خود را به خوبی بشناسید و درباره انتظارات خود با جراح صحبت کنید.

 

صفحه ی دکتر بهنام خرمی را در کلینیک 24 مشاهده نمایید.


مطالب پیشنهادی سایت دکتر بهنام خرمی (بهترین جراح بینی اصفهانجراح فک اصفهان):

سوالات متداول در مورد بلفاروپلاستی

فرایند عمل جراحی بلفاروپلاستی

بازگشت بینی گوشتی به حالت قبل از عمل خود!

بازگشت بینی گوشتی به حالت قبل از عمل خود!

بازگشت بینی گوشتی به حالت قبل از عمل خود!

آیا عمل بینی گوشتی برگشت می کند؟

یکی از مهم ترین عارضه هایی که بعد از جراحی بینی گوشتی احتمال بروز و ظهور آن وجود دارد، بازگشت بینی به حالت آن قبل از عمل است. در واقع بینی های گوشتی به دلیل این که غضروف کم و ضعیفی دارند، پس از انجام جراحی هیچ گونه غضروف و استخوان حمایتی در نوک بینی وجود ندارد. در نتیجه افتادگی نوک بینی رخ می دهد.

افتادگی بینی به معنای پایین آمدن نوک بینی بیش از حد طبیعی است. در این موارد گفته می شود که نتیجه جراحی بینی بازگشت کرده است و زیبایی تا حدودی از بین رفته است.

در وضعیت طبیعی، نوک بینی یا لب بالایی باید زاویه 90 تا 110 درجه داشته باشد. اما در بینی های افتاده این زاویه کمتر از 90 درجه است.

یعنی در گذشته ممکن بود همه ی افرادی که دارای بینی گوشتی بودند و عمل بینی انجام می دادند، بعد از مدتی از نتیجه ی کار نارضایتی پیدا کنند.

ولی امروزه با پیشرفت علم پزشکی و جراحی بینی، راه های مختلفی را می توان در پیش گرفت و به این طریق از افتادگی نوک بینی گوشتی بعد از عمل جلوگیری کرد.
جراح بینی در هنگام انجام عمل باید توجه داشته باشد که به استخوان ها و غضروف های بنیی گوشتی آسیبی وارد نکند.

جلوگیری از برگشت بینی گوشتی

یکی از اقداماتی که در جهت جلوگیری از برگشت بینی گوشتی انجام می شود، تقویت غضروف بینی است. بینی های گوشتی دارای غضروف کم و استخوان ضعیف هستند. به همین منظور برای تقویت و بهبود غضروف در این ناحیه از بخش های دیگر بدن غضروف برداشت می شود سپس در ناحیه نوک بینی پیوند می خورد.

از دیگر اقداماتی که برای پیشگیری از بازگشت نتیجه جراحی انجام می شود چسب زدن به بینی است. چسب هایی که بعد از عمل بینی نصب می شوند به فرم گیری بهتر نوک بینی کمک می کند.

به همین دلیل توصیه می شود که در مدت زمان مشخصی که پزشک مشخص کرده است، حتما چسب را به طور صحیح روی بینی قرار دهید.

از دیگر مزایای چسب زدن به بینی های گوشتی این است که روند بهبودی تورم بعد از عمل بینی سریع تر می شود و نتیجه ی نهایی نمایان می شود.

بازگشت بینی گوشتی به حالت قبل از عمل خود! | جراح بینی اصفهان - جراح فک اصفهان

 

دکتر بهنام خرمی ، جراح بینی اصفهان – جراح فک اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید.

بینی ام گوشتی است، آیا جراحی کنم؟

بسیاری از افراد از ترس بازگشت نتیجه جراحی بینی گوشتی برای انجام آن تردید دارند. به همین دلیل از پزشکان و متخصصین در این حوزه مشورت هایی می گیرند.

برای راهنمایی و پاسخ به این سوال باید بگوییم در صورتی که بهترین جراح بینی برای عمل بینی گوشتی انتخاب شود نتیجه ای که حاصل می آید موفق خواهد بود.

بنابراین مهم ترین اقدامی که می توانید انجام دهید این است در هنگام انتخاب جراح بینی نهایت دقت را داشته باشید. و تحقیقات لازم را در خصوص توانمندی و مهارت وی انجام دهید.

بهترین دکتر برای جراحی بینی گوشتی می تواند با تکیه بر مهارت و دانشی که کسب کرده است بهترین برنامه را طراحی کند و تکنیک های نوینی را به کار گیرد. البته این به این معنا نیست که برای انجام عمل بینی استخوانی نباید به همین اندازه در انتخاب جراح دقت کرد.

 

صفحه ی دکتر بهنام خرمی را در کلینیک 24 مشاهده نمایید.


مطالب پیشنهادی سایت دکتر بهنام خرمی (بهترین جراح بینی اصفهانجراح فک اصفهان):

تزریق کورتون بعد از عمل بینی لازم است؟

پاسخ سوالات شما در مورد تزریق کورتون

انواع مدل های بینی و جراحی آن ها

ویژگی های بینی گوشتی

ویژگی های بینی گوشتی

ویژگی های بینی گوشتی

جراحی بینی گوشتی

رینوپلاستی بینی گوشتی به جراحی گفته می شود که بر روی بینی انجام می شود که دارای پوست ضخیم با سوراخ های باز در پوست است. با این روش نوک بینی گوشتی بیمار بالا می رود و غضروف بینی تقویت می شود.

ویژگی های بینی گوشتی

با توجه به ویژگی های مختلف بینی خود می توانید متوجه شوید که بینی شما از نوع گوشتی است یا استخوانی.

بینی های گوشتی دارای خصوصیات مختلفی هستند. از جمله:

مهم ترین تفاوتی که میان بینی های گوشتی و استخوانی وجود دارد، میزان ضخامت پوست بینی است. ضخامت پوست روی بینی های گوشتی بسیار بیشتر از بینی های استخوانی است. به همین دلیل روند جراحی در این نوع بینی ها دشوار تر است. همچنین یکی از دلایل برگشت بینی گوشتی بعد از عمل نیز به همین جنس ضخیم پوست بینی وابسته است.

  • اسکلت ضعیف

اسکلت بینی شامل استخوان ها و غضروف های آن است. در بینی گوشتی این اسکلت شامل بافت ضعیف تری نسبت به بینی استخوانی است. به همین دلیل است که نمی توان در حین جراحی بینی تغییرات زیادی بر روی آن ایجاد کرد.

به همین دلیل یک جراح بینی خوب می داند که نباید ضعف این اسکلت را تشدید کند و در عوض باید به تقویت آن بپردازد.

بسیاری از جراحان بینی حاذق می توانند با کمک گرفتن از غضروف های بخش های دیگر بدن بیمار مانند گوش و یا دنده ها به تقویت غضروف های بینی کمک شایانی نموده و در نتیجه از تضعیف آن و بروز افتادگی بینی بعد از عمل جلوگیری نمایند.

  • وجود غدد چربی زیاد زیر بافت پوست

ممکن است شما نیز دارای بینی گوشتی باشید و دیده باشید که چقدر پوست این نوع بینی ها چرب است و چه تعداد زیادی حفرات پوستی بر روی آن وجود دارد. این غدد چربی در بینی های استخوانی وجود ندارند و به نوعی یکی از ویژگی های مخصوص بینی های گوشتی به حساب می آیند.

ویژگی های بینی گوشتی | جراح بینی اصفهان - جراح فک اصفهان

دکتر بهنام خرمی ، جراح بینی اصفهان – جراح فک اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید.

جراحی بینی گوشتی در مقایسه با سایر انواع جراحی بینی چگونه است؟

در گذشته، رینوپلاستی گوشتی اغلب شامل برداشتن غضروف بینی می شود. با این حال، گاهی اوقات منجر به فرورفتگی و زخم در پوست می شد و دستیابی به ظاهری متعادل و طبیعی برای بیمار را عملا غیر ممکن می کرد. در حال حاضر با انجام رینوپلاستی بینی گوشتی بیمار می تواند ظاهر صورت خود را زیباتر کرده و از بینی تکمیل کننده اجزای صورت لذت ببرد.

 

روش جراحی بینی گوشتی

برای موثر شدن جراحی بینی چربی، از تکنیک های زیر استفاده می شود:

  1. پیوند غضروف: از آنجایی که پوست بینی ضخیم است، پیوند غضروف بهتر است برای نشان دادن مشخصات نوک بینی و پل استفاده شود.
  2. کاهش چربی در بافت نرم: چربی های تشکیل دهنده بافت نرم، به ویژه در نوک بینی، به طرز ماهرانه ای نازک می شوند تا خواص بینی را بهتر نشان دهند.
  3. کاهش متناسب اندازه بینی: اگر فاصله بین پوست و اسکلت بینی بیش از حد باشد، احتمال ایجاد اسکار یا ایجاد چربی اضافی بیشتر است که باعث تغییر شکل نامطلوب می شود.
  4. پشتیبانی ساختاری بینی: پوست ضخیم تر به دلیل وزن سنگین تر، به ساختار محکم تری نیاز دارد. بنابراین جراحان مجرب زیبایی تناسب صحیحی بین اندازه و ساختار بینی ایجاد خواهند کرد. پس از بازگرداندن پوست بینی به موقعیت طبیعی خود، ساختار تقویت شده به پوست کمک می کند تا موقعیت بهتری پیدا کند.

به طور کلی، جراحی بینی با پوست ضخیم گوشتی نیاز به تخصص و تجربه بالایی دارد، زیرا درک صحیح جراح از اندازه بینی مناسب برای به دست آوردن نتیجه خوب حیاتی است.

مراقبت های بعد از جراحی زیبایی گوشتی

شما باید دستورات جراح خود را پس از جراحی دنبال کنید:

  • استفاده از کمپرس سرد برای کاهش تورم و کبودی
  • استفاده به موقع از دارو های تجویز شده
  • برای پیشگیری از سرماخوردگی و سرفه از دارو های تجویز شده برای سرماخوردگی استفاده کنید.

برای جلوگیری از تشکیل پوست جدید برای به دست آوردن نتیجه بهتر، معمولا در دراز مدت نگه داشتن نوار بینی حداقل یک مدت روی بینی ضروری است.

 

صفحه ی دکتر بهنام خرمی را در کلینیک 24 مشاهده نمایید.


مطالب پیشنهادی سایت دکتر بهنام خرمی (بهترین جراح بینی اصفهانجراح فک اصفهان):

آمادگی قبل از عمل بینی استخوانی

آمادگی قبل از عمل بینی استخوانی

آمادگی قبل از عمل بینی استخوانی

آیا بینی استخوانی بعد از عمل به حالت اول بازمی گردد؟

عمل بینی استخوانی یک روش جراحی است که برای اصلاح تناسب و شکل بینی استفاده می‌شود. بعد از جراحی بینی، استخوان‌ها و بافت‌های نرم در ناحیه بینی تغییر می‌کنند و به مرور زمان به حالت جدید خود تطبیق می‌یابند.

در موارد بسیار نادر، استخوان‌ها پس از جراحی به حالت قبلی خود باز میگردد. اما در اکثر موارد، پس از عمل بینی استخوانی، استخوان‌ها و بافت‌های نرم با توجه به نحوه اصلاح و تغییراتی که در آن‌ها ایجاد شده است، به حالت جدیدی تطبیق می‌یابند و بینی به شکل جدید خود می‌رسد.

به هر حال، برای اطمینان کامل و دقیق تر، بهتر است با پزشک خود در مورد جزئیات عمل بینی استخوانی خود صحبت کنید. پزشک شما می‌تواند بر اساس وضعیت شما و جزئیات عمل، به شما توضیحات دقیق‌تری درباره تغییراتی که بعد از عمل ممکن است رخ دهد، بدهد.

نحوه انجام این عمل را به صورت کلی توضیح می‌دهم:

  1. بخش مشاوره: قبل از انجام عمل بینی استخوانی، شما با پزشک خود مشاوره می‌کنید. در این جلسه، شما می‌توانید انتظارات و مشکلات خود را با پزشکان مطرح کنید و پزشک نیز می‌تواند شما را درباره نحوه انجام عمل و نتایج ممکن آگاه کند.
  2. بیهوشی: در زمان عمل، شما مورد بیهوشی قرار می‌گیرید تا در طول جراحی هیچ درد یا توجهی نداشته باشید.
  3. دسترسی به استخوان‌ها: پس از بیهوشی، جراح به طور دقیق دسترسی به استخوان‌های بینی را فراهم می‌کند. این شامل برداشتن پوست از بینی یا برش های کوچک در داخل بینی است.
  4. تغییرات در استخوان‌ها: جراح به صورت دقیق و متناسب با نیازهای شما استخوان‌های بینی را تغییر می‌دهد. این شامل برداشتن استخوان‌های اضافی، ترمیم استخوان‌ها، یا تغییر شکل استخوان‌ها می‌شود. برای این کار، جراح از ابزارهای جراحی مخصوص استفاده می‌کند.
  5. ترمیم و بستن: پس از تغییرات مورد نیاز در استخوان‌ها، جراح پوست بینی را به طور دقیق بسته و می‌تواند در صورت لزوم دستورات لازم برای ترمیم و بهبود سریعتر بدهد.
  6. پس از عمل: بعد از اتمام جراحی، شما به مراقبت‌های پس از عمل احتیاج خواهید داشت. این شامل استفاده از داروهای ضد درد، تغییرات در بستر خواب، محدودیت فعالیت‌های سنگین و دنبال کردن دستورات پزشک است. همچنین برخی از بیماران نیاز به پانسمان موقت در ناحیه بینی خود دارند.

آمادگی قبل از عمل بینی استخوانی | جراح بینی اصفهان - جراح فک اصفهان

دکتر بهنام خرمی ، جراح بینی اصفهان – جراح فک اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید.

آمادگی قبل از عمل بینی استخوانی

برای آمادگی قبل از عمل بینی استخوانی، شما باید:

  • دستورات پزشک را دقیقاً رعایت کنید.
  • در صورت تجویز، داروها را به طور منظم مصرف کنید.
  • قرار ملاقات‌های پیش از عمل را رعایت کنید.
  • از مصرف غذا و نوشیدنی‌ها قبل از عمل طبق دستور پزشک پیروی کنید.
  • رژیم غذایی و محدودیت فعالیت‌هایی مانند ورزش را رعایت کنید.
  • هر گونه سؤال یا نگرانی را با پزشک خود در میان بگذارید

 

مراقبت های بعد از عمل بینی استخوانی

مراقبت‌های بعد از عمل بینی استخوانی شامل:

  1. رعایت دستورات پزشک: دقیقاً دستورات پزشک را رعایت کنید، از جمله مصرف داروها و استفاده از پانسمان‌های مورد نیاز.
  2. استفاده از یخ: برای کاهش تورم و درد، از یخ یا پکیج‌های یخی استفاده کنید. اما توجه کنید که یخ را مستقیماً روی پوست قرار ندهید و از قراردادن آن روی بینی خودداری کنید.
  3. استراحت و محدودیت فعالیت: به بدن خود استراحت کافی بدهید و فعالیت‌های سنگین را در ابتدا محدود کنید.
  4. حفظ تمیزی: ناحیه بینی را به طور دقیق با آب تمیز کنید و از خراشیدن یا بریدن پوست اطراف بینی خودداری کنید.
  5. خواب به جهت بالا: در طول خواب، سر خود را در یک مکان بالا قرار دهید تا کمک به کاهش تورم شود.
  6. رژیم غذایی: از مواد غذایی نرم و آبکی مثل سوپ‌ها، پوره‌ها و غذاهای نرم استفاده کنید و از مصرف موادی که می‌توانند التهاب را افزایش دهند، مانند غذاهای چرب، تند و نمکی خودداری کنید.

مهم است که با پزشک خود در مورد مراقبت‌های بعد از عمل صحبت کنید و هر گونه نگرانی یا علامت غیرعادی را به او اطلاع دهید.

نتیجه گیری

جراحی بینی استخوانی به معنای انجام عمل جراحی بر روی استخوان‌های بینی است. این عمل جراحی با هدف تغییر شکل و اصلاح مشکلات استخوانی بینی انجام می‌شود، مانند انحراف استخوان بینی، سوءتناسب بینی و ترمیم ضایعات استخوانی. این جراحی می‌تواند بهبود عملکرد تنفسی، بهبود شکل ظاهری بینی و استحکام بیشتر استخوان‌های بینی را به دنبال داشته باشد.

 

صفحه ی دکتر بهنام خرمی را در کلینیک 24 مشاهده نمایید.


مطالب پیشنهادی سایت دکتر بهنام خرمی (بهترین جراح بینی اصفهانجراح فک اصفهان):

همه چیز در مورد عمل بینی استخوانی را بدانید :

دلایل انجام عمل بینی استخوانی

سن مناسب جراحی بینی