پرسش های متداول پیرامون ایمپلنت دندان

پایدار شدن کامل ایمپلنت در لثه چه مقدار طول می کشد؟

مدت درمان با روش ایمپلنت می تواند از جایگزین کردن فوری یک دندان کشیده شده تا شش ماه درمان برای مواردی که نیاز به جراحی فک و پیوند استخوان وجود دارد، را شامل شود. میانگین مدت درمان در این حالت از سه تا شش ماه است. بخش عمده این دوره زمانی برای جوش خوردن کامل ایمپلنت به استخوان صرف می شود. این شرایط معمولاً به چند ماه زمان نیاز دارد و پس از آن ایمپلنت در زیر خط لثه قرار گرفته و بیمار هیچ احساس یا آگاهی خاص نسبت به آن نخواهد داشت. در موارد درمان پیشرفته تر، طول مدت درمان می تواند طولانی تر نیز باشد.

آیا ایمپلنت های دندان دارای قدرت دندان های طبیعی هستند؟

بله. با تقبل هزینه کاشت دندان ، در بسیاری از موارد، ایمپلنت ها در واقع قوی تر از دندان های طبیعی فرد هستند و می توانند عملکرد کامل دندان های طبیعی را به همراه داشته باشند. پس از درمان، بیمار می تواند تمام غذاهای مورد نظر خود را مصرف کرده و از مزایای ناشی از حفظ سلامتی و ایجاد ظاهر طبیعی بهره مند شود.

آیا امکان ترمیم ایمپلنت های معیوب وجود دارد؟

هر چند عدم موفقیت در کاشت ایمپلنت در موارد نادر مشاهده می شود، اما امکان ایجاد این شرایط برای بیمار وجود دارد. در این موارد، ایمپلنت های معیوب را می توان با ایمپلنت های جدید جایگزین کرد.

آیا فاکتور سن در ایمپلنت دندان تاثیر دارد؟

خیر، برای استفاده از ایمپلنت دندان هیچ محدودیت سنی وجود ندارد.

آیا روش درمانی ایمپلنت دندان دردناک است؟

درد ناشی از ایمپلنت دندان معمولاً در سطح حداقل است. اکثر بیماران می توانند این درد را با استفاده از داروهای مسکن و آرام بخش در طول عمل جراحی تحمل نمایند. این شرایط به بیمار امکان می دهد به راحتی و در حالت نیمه هوشیار عمل جراحی را انجام دهد. در بسیاری از موارد  بیمار حتی چیزی از مراجعه به مطب پزشک را نیز به خاطر نخواهد آورد. پس از جراحی، مقدار ناراحتی تجربه شده توسط بیمار معمولاً می تواند خفیف تا متوسط باشد و این ناراحتی را می توان با مصرف داورهای مناسب تجویز شده توسط پزشک کنترل کرد.

آیا افراد سیگاری می توانند از ایمپلنت دندان استفاده نمایند؟

دندان پزشکان معمولاً به بیماران خود توصیه می کنند قبل از ایمپلنت دندان، سیگار کشیدن را ترک نمایند. افراد سیگاری در معرض ریسک بالاتر عدم موفقیت در کاشت ایمپلنت هستند.

چه مدت ایمپلنت دندان دوام و ماندگاری دارد؟

ایمپلنت های دندان می بایست برای تمام عمر دوام و ماندگاری داشته باشند. به هر حال، در همه موارد نمی توان دوام و ماندگاری ایمپلنت را در این شرایط مشاهده کرد. همواره بیان می شود مشکلات دندان به خاطر عدم رعایت صحیح بهداشت دهان و دندان یا عدم مراجعه برای استفاده از خدمات مراقبتی در مطب دندان پزشک، ایجاد می شود. این مسئله برای ایمپلنت های دندان نیز صادق است. با مراقبت صحیح و معاینات منظم در مطب دندان پزشک، ایمپلنت دندان می بایست برای تمام عمر بیمار دوام و ماندگاری داشته باشد.

آیا ایمپلنت های دندان نیاز به مراقبت های خاص دارند؟

لازم است بیمار پس از تقبل هزینه درمان ایمپلنت فرض کند ایمپلنت ها مشابه دندان های طبیعی هستند و به همین ترتیب از آنها مراقبت کرده و از خدمات درمانی برای آنها استفاده کند. به این ترتیب لازم است برای انجام معاینات منظم به مطب دندان پزشک مراجعه کرده و از مسواک زدن و نخ دندان کشیدن برای این دندان ها استفاده شود. علاوه بر این به خاطر داشته باشید، مراقبت از لثه ها بهترین روش برای مراقبت از این دندان ها است. در صورت ابتلا به بیماری های لثه، امکان از دست دادن  دندان های بیمار همواره وجود خواهد داشت.

در شرایط عادی افراد بیمار به خاطر از دست دادن دندان ها و ناتوانی در جویدن غذا برای ایمپلنت دندان اقدام می کنند. آیا امکان ایمپلنت دندان در همان جلسه کشیدن دندان وجود دارد؟

اینکه بتوان از ایمپلنت دندان بلافاصله پس از کشیدن دندان استفاده کرد، بستگی به مقدار استخوان باقیمانده در محل یا وجود عفونت فعال در محل دندان دارد. کاشت ایمپلنت در همان جلسه درمان به بیمار کمک می کند تا هم عرض و هم ارتفاع استخوان را در اختیار داشته و نیاز احتمالی به پیوند استخوان در محل دندان کشیده شده را از بین ببرد، زیرا استخوان بطور طبیعی پس از کشیدن دندان و بهبود، جمع شده و حالت عادی خود را از دست می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *