جراحی بینی گوشتی

تکنیک جراحی بینی گوشتی

عمل زیبایی بینی استخوانی با بینی گوشتی کاملا متفاوت است. هدف اصلی در جراحی بینی‌های گوشتی، باریک و کوچک‌تر کردن نیمه تحتانی بینی و زیبا سازی قسمت نوک و جمع کردن پره‌های بینی است. از آنجایی که بینی گوشتی غضروف ضعیفی دارد و با صیقل دادن آن ضعیف‌تر هم می‌شود؛ در گذشته امکان برگشت پذیری آن به فرم اولیه بسیار بالا بود.

در ‎روش‌های جدید، جراح تا حد امکان از برداشتن زیاد غضروف پرهیز می‌کند و تنها در مواردی همچون برداشتن قوز بینی، غضروف را صیقل می‌دهد. همچنین جراح علاوه بر تقویت غضروف‌های نازک بینی اقدام به مستحکم نمودن ساختار آن هم می‌کند؛ برای این عمل، غضروف را از تیغه وسط بینی برداشته و جهت تقویت غضروف‌های ضعیف بینی‌های گوشتی، آن را در قسمت نوک بینی قرار می‌دهد. علاوه بر این از تکنیک تقویت ساختار غضروف ، برای ایجاد فشار بر روی پوست بینی استفاده می‌شود تا بینی خوش‌فرم و باریک‌تر شود. در نهایت عرض پره‌های بینی از کنار کوچک می‌شود تا پهنای بینی کاهش داده شود.

یک پزشک ماهر و باتجربه باید خلاقیت، هنر و حوصله به‌ خرج دهد تا بیمار را به نتیجه دلخواه خود برساند و این امر در جراحی بینی گوشتی بسیار مهم‌تر است. به عبارتی این نوع جراحی‌ها، بسیار سخت است و همه جراحان زیبایی، قادر به انجام آن به نحو احسنت نیستند.

تزریق آمپول کورتون جهت نازک‌ سازی پوست بینی

در بعضی موارد پس از جراحی، پزشک برای کم‌ کردن ضخامت پوست بینی و همچنین کاهش تورم ناشی از عمل، از داروی کورتون استفاده می‌کند. آمپول کورتون را به صورت زیر جلدی در قسمت بالای نوک بینی تزریق می‌کنند. مقدار کورتون تزریق شده بسیار مهم است؛ زیرا اگر به مقدار زیادی تزریق شود، پوست بینی بیش از حد نازک خواهد شد. دقت کنید که بعد از تزریق کورتون تا دو هفته نباید از چسب استفاده شود.

نکته: در نظر داشته باشید که میزان باریکی و زیبایی بینی گوشتی پس از جراحی، به اندازه بینی استخوانی نخواهد بود. پس بهتر است افراد دارای این نوع بینی، انتظار معجزه نداشته باشند.

مصرف راکوتان در جراحی بینی گوشتی

قبل از انجام عمل زیبابی بینی گوشتی که غدد چربی آن بالاست؛ بیمار تحت نظر پزشک، به مدت شش ماه می‌باید راکوتان مصرف کند و سپس مصرف آن را قطع و جراحی کند. در ادامه یک ماه پس از عمل، بیمار باید راکوتان را به مدت سه ماه مصرف کند. توجه کنید که راکوتان در موفقیت جراحی بسیار تاثیر‌گذار است.

هزینه عمل بینی گوشتی

همانطور که قبلا گفته شد، انجام این قسم از جراحی‌های زیبایی سخت‌تر است و بیشتر متکی به مهارت و دقت بالای جراح دارد. بنابراین هزینه جراحی بینی گوشتی کمی بیشتر از بینی استخوانی است و این موضوع ارتباط مستقیمی با میزان گوشتی بودن بینی بیمار دارد. از آنجایی که ضخامت پوست بینی افراد با هم متفاوت است، هزینه جراحی هم برای هر فردی متفاوت خواهد بود؛ پس به ارزیابی بینی و مشاوره توسط جراح در یک جلسه نیاز است.


دکتر بهنام خرمی

متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *