علت نارضایتی در عمل بینی (جراحی بینی ناموفق)

چندین دلیل برای نارضایتی بیماران از نتیجه عمل بینی وجود دارد که در این قسمت به معمول ترین دلایل آن می پردازیم.

  • ضعیف بودن برنامه ریزی قبل از جراحی بینی
  • بی دقتی جراح در برش
  • برداشتن بیش از حد غضروف و استخوان از پل بینی
  • تخریب غضروف نوک بینی
  • برداشتن بیش از حد غضروف سپتوم (به دیواره جداکننده سوراخ های بینی سپتوم می گویند.)
  • استفاده ی غیرضروری یا ضعیف از پیوند پوست

 

چگونه می توان از خراب شدن جراحی بینی جلوگیری کرد؟

اکنون این سوال پیش می آید که چگونه می توان از خراب شدن جراحی بینی جلوگیری کرد؟

یکی از مهمترین مراحل جراحی بینی ، پیدا کردن یک جراح بینی خوب در محل زندگی تان  است. همه ی جراحان مهارت کافی برای انجام جراحی بینی را ندارند و همین منجر به نارضایتی بیماران از نتیجه عمل بینی می شود.

در مرحله بعد باید ببینید که آیا شما کاندید خوبی برای جراحی بینی هستید یا خیر؟کاندید خوبی بودن برای جراحی بینی عامل مهمی برای موفقیت جراحی محسوب می شود. در صورتی که ویژگی های یک کاندید خوب را ندارید، جراحی ممکن است با شکست مواجه شود. در برخی موارد، پزشک برای دادن اجازه جراحی ترمیمی بینی، آزمایشاتی قبل از جراحی بینی تجویز می کند تا از سلامت بیمار مطمئن شود.

همچنین باید قبل از جراحی درباره شهرت کلینیک یا بیمارستانی که جراحی در آن انجام می گیرد، تحقیق کنید. طی این تحقیق می توانید با بیماران کلینیک صحبت کنید و درباره رضایت آنها از کلینیک بپرسید. همچنین می توانید از کیفیت این خدمات اطمینان حاصل کنید.

سعی کنید از مراقبت های کادر جراحی و بهبود صحیح و به موقع خود نیز مطمئن شوید. این باعث کاهش احتمال عفونت و دیگر اتفاقاتی می شود که می توانند بر روند بهبودی اثر منفی داشته باشند.

 

راه حل جراحی بینی ناموفق ، جراحی ترمیمی است

آمار دقیقی از تعداد جراحی های ناموفق بینی در دست نیست اما به طور متوسط حدود ۱۰ درصد از بیماران پس از جراحی بینی اولیه، به طریقی به دنبال جراحی ترمیمی بینی هستند.

جراحی ترمیمی بینی تصمیمی نیست که بتوان آن را سریع و عجولانه عملی کرد. جراحی ترمیمی بینی می تواند بسیار پیچیده تر از جراحی اولیه بینی باشد و نیازمند جراحی ماهر با درک صحیح از ساختار بینی و تکنیک های جراحی بینی مدرن است. علاوه بر این، این عمل ممکن است زمان و هزینه بیشتری نسبت به جراحی اولیه داشته باشد.

برخی افراد برای جراحی ترمیمی بینی به همان جراح اولیه خود مراجعه می کنند. برخی دیگر به جراح جدیدی مراجعه می کنند که تخصص بیشتری در جراحی ترمیمی بینی داشته باشد. این تصمیم به تجربه جراح و رابطه بیمار با وی بستگی دارد. در هر صورت انتخاب شما هر چه هست باید مطمئن شوید جراحی که انتخاب می کنید، درک درستی از نحوه به وجود آمدن مشکل تان دارد و می تواند آن را اصلاح کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *