نحوه جراحی بینی های گوشتی
در عمل جراحی بینی گوشتی مهمترین کار کاهش بافت از یک قسمت و افزودن بافت به قسمت دیگر است.
بافت افزودنی معمولا از غضروف تیغه ی بینی می باشد . در موارد خاص که تیغه ی بینی غضروف نداشته باشد( مثلا در اثر تصادف) ؛ از غضروف گوش ، بدون اینکه به ظاهر گوش صدمه ای وارد شود استفاده می شود به آن جراحی بینی با گرافت گفته می شود .
به این ترتیب آنچه که از غضروف بینی کاسته می شود و یا به آن اضافه می گردد باعث می شود که نوک بینی جمع تر شود و تقویت پایه ی بینی، سبب کشش نوک بینی و زیبایی و دوام عمل جراحی بینی می گردد.
جراحی بینی اصفهان
چند تکنیک برای جراحی بینی های گوشتی
برای اینکه جراحی بینی برای افرادی که بینی گوشتی دارند موثرتر واقع شود و مشخصات بینی بهتر نمایان شود تکنیک های جراحی خاصی می توان به کار برد که عبارتند از :
پیوند غضروف به نوک بینی و پل بینی
چون پوست ضخیم است برای اینکه مشخصات نوک بینی و پل بینی بهتر نمایان شود می تواند از پیوند غضروف استفاده کرد
کاهش چربی در پوشش بافت نرم
نازک کردن دقیق و ماهرانه ی چربی های تشکیل دهنده ی بافت نرم ، به خصوص در نوک بینی می تواند به نمایان شدن مشخصات بینی کمک کند.
کاهش به اندازه و متناسب سایز کلی بینی
از آنجایی که پوست ضخیم به زمان بیشتری برای بهبود نیاز دارد بهتر است از یک روش اندازه گیری برای کوچک کردن بینی استفاده شود .اگر هنگام جراحی فاصله ی بین استخوان بندی بینی و پوست زیاد باشد احتمال به وجود آمدن اسکار یا گوشت اضافی وجود دارد.و در نتیجه بینی بیمار، نافرم و ناخوش آیند خواهد شد.
پشتیبانی ساختاری بینی
پوست های ضخیم به دلیل سنگینی نیازمند اسکلت بندی قوی تری هستند بنابراین خوب است که بتوانیم تعادلی بین کوچک کردن بینی و حفظ اسکلت بندی بینی برقرار کنیم. وقتی که پوست بینی سر جای خود بر می گردد، داشتن یک چارچوب قوی باعث می شود سطح بینی بهتر صاف شود.
جراحی بینی برای همه ی انواع پوست یک جراحی مشکل است. با این حال جراحی بینی برای بینی ها گوشتی (پوست ضخیم) نیازمند سطح بالایی از تخصص و تجربه است. جراح باید درک خوبی از میزان کوچک کردن بینی داشته باشد تا بتواند کیفیت نتایج را افزایش دهد.