آشنایی با شیوه جراحی بینی های آسیب دیده
شیوه عمل جراحی بینی های آسیب دیده توسط جراح بینی اصفهان در افراد مختلف متفاوت است. به عنوان مثال ممکن است مشکلاتی که در ناحیه میانی یا نوک بینی ایجاد می شود در فردی یک سوم افراد دیگر باشد. در حقیقت شیوه جراحی بینی های آسیب دیده با هدف مشکلات بینی هر فرد و به طور منحصر به فرد برای وی انجام می گردد. در حالت کلی شیوه این جراحی که به جراحی ثانویه بینی نیز شهرت دارد با بیهوشی عمومی فرد بیمار و همچنین تزریق آرامبخش و بیحسی موضعی ناحیه مذکور همراه است. اگرچه ممکن است این جراحی کمی طولانی تر از جراحی اولیه بینی باشد و گاهی اوقات این مدت زمان به چیزی بیشتر از 4 ساعت به طول می انجامد اما عوارض ناشی از آن به مراتب بسیار کمتر از جراحی اولیه در بیمار ظهور می کند.
هدف جراحی بینی های آسیب دیده
با آنکه هدف از جراحی بینی های آسیب دیده بازیابی ساختار بینی و عملکرد آن است بنابراین جراح متخصص با در نظر گرفتن امر تا تمامی زوایای بینی را با پیوند غضروف جدید و یا از بین بردن آن متقارن سازد. در صورت نیاز و بنا به تشخیص جراح، از گوش یا یکی از دنده های فرد بیمار غضروف اضافی گرده می شود. اما استفاده از این راهکار در تمامی مواقع ضروری نیست. زیرا اگر در عمل اولیه غضروف کافی از بینی بیمار برداشته نشده باشد در جراحی ثانویه آسان تر می توان این مشکل را رفع و اصلاح کرد. زیرا در این شرایط با وجود غضروف اضافی بینی، جراحی می توان را بردارد. اما در حال عموم نیاز است تا در حین انجام جراحی بینی های آسیب دیده و برای آزاد ساختن مجرای عبور هوا غضروف بینی اضافه گردد.
همچنین در حین عمل ترمیم بینی های آسیب دیده جراح برش های مورد نیاز را در داخل بینی، زیر و یا بین سوراخ های آن ایجاد می کند. ایجاد برش در داخل بینی به رینوپلاستی بسته و برش بین سوراخ های بینی به رینوپلاستی باز شهرت دارد. شواهد و تحقیقات به عمل آمده در حوزه جراحی رینوپلاستی حاکی از آن است که رینوپلاستی باز میزان تهاجم بیشتری در مقایسه با رینوپلاستی بسته دارد. چرا که در این نوع عمل ترمیمی برش های وسیع تری در بینی ایجاد می گردد و به طریق ساختار نگهدارنده این بخش از یکدیگر جدا و مجدداً پیوند می خورند. بنابراین به بافت بینی آسیب بیشتری وارد می گردد. ناگفته نماند چنانچه جای بخیه ناشی از عمل قبلی باقی مانده باشد ترمیم بینی های آسیب دیده به روش باز ایمن تر است.
مطالب پیشنهادی :
مزایای جراحی بینی بیشتر است یا معایب آن؟
در چه مواقعی جراحی بینی های آسیب دیده توصیه می شود؟
اهمیت انتخاب جراحی بینی های آسیب دیده