انواع غضروف‌های پیوندی

انواع غضروف‌های پیوندی

مهمترین غضروف های پیوندی

جراح بینی از انواع مختلفی از غضروف‌ها برای پیوند می‌تواند استفاده کند که مهم‌ترین آن‌ها شامل غضروف تیغه بینی، غضروف‌های لاله گوش، غضروف‌های دنده خود فرد، غضروف‌های اهدایی و غضروف‌های مصنوعی هستند.

  • رینوپلاستی غضروف با استفاده از غضروف تیغه بینی

در صورتی که بتوان از غضروف تیغه بینی برای پیوند به بینی استفاده کرد جراح بینی همین بافت غضروفی برای جراحی پیوند غضروف به بینی را انتخاب خواهد کرد. چرا که هماهنگی بیشتری با بینی داشته و گرافت این ناحیه به راحتی جوش خواهد خورد.

  • پیوند غضروف به بینی با استفاده از غضروف لاله‌ی گوش

در صورتی که غضروف تیغه میانی بینی برای پیوند قابل استفاده نباشد از غضروف گوش برای این کار استفاده می‌شود. در واقع دسترسی و برداشتن غضروف گوش بسیار راحت‌تر از قسمت‌های دیگر بدن است و دچار تغییر شکل و بدفرمی گوش نخواهد شد. از پیوند غضروف لاله‌ی گوش فقط برای جراحی ترمیمی بینی به دلیل ناچیز بودن آن استفاده می‌شود. برای برداشت غضروف گوش یک برش کوچک در ناحیه‌ی داخلی لاله‌ی گوش ایجاد شده و غضروف آن ناحیه برداشته می‌شود. برای اینکه پس از برداشت غضروف گوش ظاهر هر دو گوش با هم یکی باشد از گوشی که برآمدگی بیشتری نسبت به آن یکی دارد غضروف برداشته خواهد شد.

  • پیوند غضروف به بینی با استفاده از غضروف دنده‌

در صورتی که برداشت غضروف از گوش امکان‌پذیر نباشد و برای اصلاح و تغییر شکل بینی به مقدار غضروف زیادی نیاز باشد از غضروف دنده‌ها برای پیوند به بینی استفاده می‌شود. با ایجاد یک برش کوچک در ناحیه قفسه سینه غضروف دنده برداشته می‌شود.

انواع غضروف‌های پیوندی | جراح بینی اصفهان - جراح فک اصفهان

دکتر بهنام خرمی ، جراح بینی اصفهان – جراح فک اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید.
  • رینوپلاستی غضروف با استفاده از غضروف‌های اهدایی

در صورتی که افراد دارای آسیب‌های جدی در ناحیه غضروف و استخوان‌های بینی باشند برای پیوند غضروف به بینی باید از غضروف‌های اهدایی از بانک غضروف برای رینوپلاستی غضروف استفاده کرد. این غضروف‌ها از بدن افراد فوت شده خارج می‌شود. بافت غضروف از قسمت تیغه بینی، گوش و دنده افراد اهدا کننده برای پیوند برداشته شده و ابتدا توسط پرتودرمانی و رادیاسیون برای از بین رفتن سلول‌های آن‌ها و فقط برجا ماندن خود غضروف قرار می‌گیرند. استفاده از این نوع غضروف در مقایسه با غضروف طبیعی بدن خود فرد بیمار با مشکلاتی همراه بوده و ممکن است پس از مدتی تحلیل رفته و موجب ایراداتی در ظاهر بینی فرد شود.

  • پیوند غضروف به بینی با استفاده از غضروف‌های مصنوعی

در بسیاری از موارد ممکن است جراح بینی از غضروف‌های مصنوعی برای ترمیم بینی استفاده کند. در واقع با استفاده از انواع غضروف‌های مصنوعی برای پیوند به بینی، شکل مناسب و دلخواهی را به نوک بینی داد. از غضروف‌های مصنوعی می‌توان برای جراحی بینی گوشتی و جراحی پره بینی و همینطور جراحی بینی طبیعی نیز استفاده کرد. یکی از مزایای قابل توجه استفاده از غضروف مصنوعی برای رینوپلاستی غضروف، ایجاد نکردن برش در نواحی دیگر بدن در طول جراحی بینی است.

 

صفحه ی دکتر بهنام خرمی را در کلینیک 24 مشاهده نمایید.


مطالب پیشنهادی سایت دکتر بهنام خرمی (بهترین جراح بینی اصفهانجراح فک اصفهان):

جراحی پیوند غضروف به بینی

بازگشت بینی گوشتی به حالت قبل از عمل خود!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *