دلایل انجام عمل بینی استخوانی
از کجا بفهمم بینی من استخوانی است؟
برای تشخیص اینکه بینی شما استخوانی است یا نه، بهتر است با متخصص بینی و جراحی پلاستیک مشورت کنید. آنها با استفاده از بررسیهای بالینی و تصویربرداری مانند رادیوگرافی و سی تی اسکن قادر خواهند بود تا ساختار دقیق بینی شما را ارزیابی کنند.
پزشک متخصص پلاستیک میتواند با بررسی دقیق ناحیه بینی شما، شکل و ساختار بینی شما را تشخیص دهد. بینی استخوانی به طور عمومی دارای ساختارهای استخوانی شدیدتری است که میتواند در تصاویر رادیولوژیک مشاهده شود.
دلایل انجام عمل بینی استخوانی شامل:
-
بهبود عملکرد تنفسی:
در برخی موارد، انحراف استخوان بینی میتواند تنفس را محدود کند. با انجام عمل بینی استخوانی، استخوان بینی به شکلی مناسب تغییر میکند و عبور هوا به طور موثرتر امکانپذیر میشود.
-
اصلاح بینی:
در برخی افراد، بینی به دلیل نسبت غیرتعادلی اجزای آن، شکل نامناسبی دارد. با انجام عمل بینی استخوانی، ساختار استخوانی بینی به گونهای تغییر میکند که تناسب و هماهنگی بهتری در ظاهر بینی ایجاد میشود.
-
ترمیم ضایعات و شکستگیها:
در صورت داشتن ضایعات استخوانی در بینی، مانند شکستگیها، عمل بینی استخوانی برای ترمیم و بهبود استحکام استخوانها ممکن است لازم باشد.
-
ترمیم بینی پس از جراحیهای قبلی:
در برخی افراد، پس از جراحیهای قبلی بر روی بینی، نیاز به ترمیم و استحکامبخشی به استخوان بینی مطرح میشود.
دکتر بهنام خرمی ، جراح بینی اصفهان – جراح فک اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید.
افراد مناسب برای عمل بینی استخوانی
جراحی بینی کوتاه که به عنوان رینوپلاستی تقویت یا افزایش طول بینی نیز شناخته می شود، یک روش جراحی زیبایی است که برای رفع بینی هایی طراحی شده است که نسبت به بقیه اجزای صورت بسیار کوتاه هستند.
در اینجا برخی از خصوصیات افرادی که کاندیدای مناسبی برای جراحی بینی استخوانی باشند، آورده ایم:
-
تناسب بینی:
افرادی که احساس می کنند بینی شان در مقایسه با بقیه اجزای صورتشان به طور نامتناسبی است، جراحی بینی استخوانی را در نظر می گیرند. هدف این روش افزایش طول بینی برای دستیابی به ظاهری متعادل و هماهنگ صورت است.
-
هارمونی کلی صورت:
کاندیداهای جراحی بینی کوتاه معمولاً به دنبال بهبود تعادل کلی و هماهنگی ویژگی های صورت خود هستند. بینی که بیش از حد کوتاه در نظر گرفته شود، می تواند بر نسبت زیبایی شناختی صورت تاثیر بگذارد.
-
وضعیت جسمی و عاطفی سالم:
کاندیداهای مناسب برای هر جراحی زیبایی، از جمله جراحی بینی کوتاه، عموماً از سلامت جسمانی خوبی برخوردار هستند و انتظارات واقع بینانه ای در مورد نتایج این عمل دارند. رفاه عاطفی و ذهنیت پایدار نیز از عوامل مهم هستند.
-
درک روش:
داوطلبان باید درک روشنی از روش جراحی بینی استخوانی، از جمله خطرات احتمالی، مزایا و روند بهبودی داشته باشند. ارتباط باز با جراح برای اطمینان از انتظارات واقع بینانه و رضایت از نتایج بسیار مهم است.
-
انگیزه برای جراحی:
افرادی که به دنبال جراحی بینی کوتاه هستند باید تمایل واقعی به این عمل داشته باشند و به جای فشارهای خارجی، انگیزه اهداف زیبایی شناختی خود را داشته باشند.
مزایای عمل بینی استخوانی عبارتند از:
- بهبود عملکرد تنفسی.
- اصلاح شکل ظاهری بینی.
- ترمیم ضایعات و شکستگیها.
- ترمیم بینی پس از جراحیهای قبلی.
صفحه ی دکتر بهنام خرمی را در کلینیک 24 مشاهده نمایید.
مطالب پیشنهادی سایت دکتر بهنام خرمی (بهترین جراح بینی اصفهان – جراح فک اصفهان):